Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τρίτη, 18 Νοεμβρίου 2014 10:53

Στο Φόρουμ Κοινωνικής Επιχειρηματικότητας ο Δήμαρχος Koζάνης

Ο Δήμαρχος Κοζάνης Λ. Ιωαννίδης πρόκειται να συμμετάσχει ως ομιλητής στο Φόρουμ Κοινωνικής Επιχειρηματικότητας,

που πραγματοποιείται στο πλαίσιο της Ελληνικής Εβδομάδας Κοινωνικής Επιχειρηματικότητας 2014 (http://seweek.gr), και θα διεξαχθεί την Πέμπτη και Παρασκευή, 20 και 21 Νοεμβρίου 2014, στην «Τεχνόπολη» του Δήμου Αθηναίων.

Βασική θεματική της εισήγησής του, η οποία θα παρουσιαστεί την Πέμπτη 20 Νοεμβρίου, είναι: «Oι κοινωνικοί εταίροι στηρίζουν την κοινωνική επιχειρηματικότητα», με ειδική υπο-θεματική: «Η ανάπτυξη της Κοινωνικής Συνεργατικής Οικονομίας, ο ρόλος της στην τοπική οικονομία και οι δυνατότητες συνεργασίας με την αυτοδιοίκηση».

Στόχος του Φόρουμ είναι η παροχή πληροφόρησης, η διάδοση καλών πρακτικών και μοντέλων από την Ελλάδα και το εξωτερικό, η προώθηση της συνεργασίας και δικτύωσης των επιχειρηματικών πρωτοβουλιών και συνεργατικών επιχειρήσεων, καθώς και η ανάπτυξη θεσμικών και πρακτικών εργαλείων για την εδραίωση, χρηματοδότηση και βιώσιμη λειτουργία τους στην Ελλάδα.

Για περισσότερες πληροφορίες και το αναλυτικό πρόγραμμα του Φόρουμ Κοινωνικής Επιχειρηματικότητας επισκεφθείτε την ιστοσελίδα http://seforum.gr/ .

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 18 Νοεμβρίου 2014 11:02