Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τετάρτη, 19 Νοεμβρίου 2014 16:38

Δεν θα αποφασίζει κανείς για μας, χωρίς εμάς-Παρέμβαση του Περιφερειάρχη δυτικής Μακεδονίας για την κατασκευή χωματερής αποβλήτων

Το «κρυφτούλι» των αρμοδίων του ΥΠΕΚΑ, στις συνεχείς τηλεφωνικές επικοινωνίες του, για να ενημερωθεί επίσημα

για το θέμα της κατασκευής χώρου διάθεσης βιομηχανικών αποβλήτων σε λιγνιτωρυχείο της ΔΕΗ, κατήγγειλε ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Θεόδωρος Καρυπίδης, στη συνεδρίαση του Δ.Σ. της ΕΝΠΕ, την Τετάρτη 19 Νοεμβρίου 2014 που πραγματοποιήθηκε παρουσία του Υπουργού Εσωτερικών Αργύρη Ντινόπουλου.
Ο Περιφερειάρχης αναφέρθηκε στη μεθόδευση από πλευράς ΥΠΕΚΑ, σε σχέση με την ενημέρωση της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας για το θέμα, διευκρινίζοντας ότι στις 14 Οκτωβρίου 2014 υπογράφτηκε η απόφαση από την Γ.Γ. Νάντια Γιαννακοπούλου, στις 31 Οκτωβρίου το έγγραφο ανέβηκε στη Διαύγεια και μέχρι σήμερα αυτό δεν έχει φτάσει στην Περιφέρεια, ενώ υπάρχουν στους αποδέκτες η Γραμματεία του Περιφερειακού Συμβουλίου και η Διεύθυνση Περιβάλλοντος.
«Η Δυτική Μακεδονία δεν θα γίνει χωματερή όλων των επικίνδυνων αποβλήτων της χώρας. Δεν θα αποφασίζει κανείς για μας, χωρίς εμάς» τόνισε ο κ. Καρυπίδης ζητώντας από την ΕΝΠΕ να στηρίξει τη θέση της Περιφέρειας και να καταδικάσει την πολιτική που ακολούθησε το Υπουργείο.
Η παρέμβαση του Περιφερειάρχη Θεόδωρου Καρυπίδη είχε ως αποτέλεσμα τη δέσμευση του υπουργού Εσωτερικών Αργύρη Ντινόπουλου να βρεθεί την Παρασκευή 21 Νοεμβρίου 2014, στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας για να δει από κοντά το σοβαρό αυτό θέμα.

 

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 24 Νοεμβρίου 2014 08:32

Πολυμέσα