Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Πέμπτη, 04 Δεκεμβρίου 2014 23:57

Βήματα με στο στόχο την επέκταση 13ο δημοτικό σχολείο Κοζάνης

Σε πορεία υλοποίησης εισέρχεται η ανέγερση νέου συμπληρωματικού διδακτηρίου στο υφιστάμενο κτιριακό σχολικό συγκρότημα του 13ου Δημοτικού Σχολείου Κοζάνης,

καθώς προχωρούν οι διαδικασίες, έτσι όπως αυτές δρομολογήθηκαν από την αρχή της νέας σχολικής χρονιάς, ύστερα και από τις σχετικές δεσμεύσεις του Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας κ. Θεόδωρου Καρυπίδη και του Δημάρχου Κοζάνης κ. Λευτέρη Ιωαννίδη.

Σε νέα συνάντηση πριν από λίγες ημέρες του Δ.Σ του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 13ου Δημοτικού Σχολείου, με τον Αντιπεριφερειάρχη Κοζάνης κ. Παναγιώτη Πλακεντά στο γραφείο του και την συμμετοχή του αρμοδίου Αντιδημάρχου Κοζάνης κ. Κώστα Δεσποτίδη, συζητήθηκαν τα επόμενα βήματα που οδηγούν στην υλοποίηση του εξαιρετικά αναγκαίου έργου της ανέγερσης νέου διδακτηρίου καθώς και οι αλλαγές που θα επέλθουν στους γεωγραφικούς σχολικούς τομείς που ενδεχομένως θα αποσυμφορήσουν τον αριθμό μαθητών στην περιοχή του Αγ. Αθανασίου.

Για την ολοκλήρωση της διαδικασίας ανέγερσης νέου διδακτηρίου αναμένονται και νέες συναντήσεις με την αρμόδια διεύθυνση εκπαίδευσης, η προετοιμασία και ολοκλήρωση της σχετικής μελέτης που έχει ανατεθεί στην Πολεοδομία Κοζάνης, η απόφαση του Δημοτικού Σχολείου Κοζάνης και η περαιτέρω συνεργασία Δήμου και Περιφέρειας για την χρηματοδότηση καθώς και η σύνταξη των τευχών δημοπράτησης για τον διαγωνισμό.

Την αισιοδοξία τους για την άμεση υλοποίηση του αναγκαίου έργου εξέφρασαν τόσο ο Αντιπεριφερειάρχης Κοζάνης κ. Παναγιώτης Πλακεντάς, ο οποίος με ιδιαίτερη ευαισθησία συντονίζει τις σχετικές ενέργειες, όσο και ο Αρμόδιος Αντιδήμαρχος Κοζάνης Κωνσταντίνος Δεσποτίδης που σε επίπεδο Δήμου προωθεί όλες τις απαραίτητες διαδικασίες.

Από την πλευρά του ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Σχολείου παρακολουθεί με προσοχή τις ενέργειες που απαιτούνται, ώστε να δοθεί οριστική λύση στο στεγαστικό πρόβλημα.

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 05 Δεκεμβρίου 2014 00:00