Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τρίτη, 16 Δεκεμβρίου 2014 11:38

Στο Συμπόσιο Επιχειρηματικότητας ο Δήμαρχος Αθανάσιος Κοσματόπουλος

Στο Συμπόσιο Επιχειρηματικότητας (INTERREG IVC) που διοργανώθηκε

στον Αγ. Παντελεήμονα Φλώρινας το Σάββατο 13 Δεκεμβρίου, συμμετείχε ο Δήμαρχος Σερβίων – Βελβεντού Αθανάσιος Κοσματόπουλος μαζί με τον Αντιδήμαρχο Νίκο Τέτο και τον Εντεταλμένο Σύμβουλο Αγροτικής Ανάπτυξης Δημήτρη Κουκάλη.
Στο Συμπόσιο συζητήθηκαν θέματα όπως η εξωστρεφής επιχειρηματικότητα και τα τοπικά - παραδοσιακά προϊόντα, η τέχνη της γευσιγνωσίας – οινογνωσίας και τα καινοτόμα βιολογικά και ποιοτικά τρόφιμα, ζητήματα που ταυτίζονται με σημαντικό τμήμα της παραγωγικής δραστηριότητας στον Δήμο Σερβίων – Βελβεντού και τα οποία ανέπτυξε στην τοποθέτησή του ο κ. Κοσματόπουλος.
Παράλληλα ο Δήμαρχος Σερβίων – Βελβεντού αναφέρθηκε στις προτεραιότητες της Δημοτικής Αρχής σχετικές με τις υποδομές για τον πρωτογενή τομέα - όπως είναι η αποκατάσταση και η λειτουργία του Εδαφολογικού Κέντρου Σερβίων - καθώς και την υποστήριξη στην προώθηση των τοπικών προϊόντων στις αγορά της χώρας αλλά και στο εξωτερικό.

 

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 16 Δεκεμβρίου 2014 11:39