Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Κυριακή, 21 Δεκεμβρίου 2014 17:49

Για μια μέρα το παζάρι της ΑΡΣΙΣ Κοζάνης στον κεντρικό πεζόδρομο (photo)

Ρεπορτάζ της Μερόπης Βαχτσεβάνου  H AΡΣΙΣ Κοζάνης, συνεχίζει

το χριστουγεννιάτικο bazaar με τίτλο «Δεν ξοδεύεται η αγάπη», μόνο για μια μέρα -χθεσινή- στον κεντρικό πεζόδρομο της πόλης . Σε ένα χριστουγεννιάτικο σπιτάκι που τους παραχώρησε ο δήμος , περιμένουν τους πολίτες να σπεύσουν , ώστε να βοηθήσουν την κοινωνική αυτή ομάδα στήριξης νέων. Με ιδιαίτερες δημιουργίες που με πολύ κόπο και μεράκι ετοίμασαν τα παιδιά και οι εθελοντές του Συλλόγου.
« Συνεχίζουμε το bazaar της προηγούμενης εβδομάδας . Εκθέτουμε δημιουργίες που έχουμε φτιάξει τα παιδιά και οι εθελοντές του ελεύθερου σχολείου της ΑΡΣΙΣ, με στόχο όπως πάντα να στηριχθεί η λειτουργία του. Για μας τα παζάρια αυτά είναι πολύ σημαντικά γιατί αποτελούν τις βασικές πηγές εσόδων που έχουμε στην ΑΡΣΙΣ, οπότε είναι σημαντικό να ζητήσουμε από όσους μπορούν να ρθούν να στηρίξουν και να βοηθήσουν αυτήν την προσπάθεια.» μας είπε ο Δημήτρης Λεούδης ιδρυτικό μέλος της κοινωνικής Οργάνωσης ΑΡΣΙΣ .
«Το ελεύθερο σχολείο έχει πάνω από 160 παιδιά τα περισσότερα εκ των οποίων περιμένουν ένα δώρο από μας γιατί οι οικογένειές τους ,δεν μπορούν να τους στηρίξουν με δώρα, οπότε τα έσοδα θα διατεθούν και για αυτήν την ανάγκη και καλώ ,όλο τον κόσμο τις επιχειρήσεις, τους φορείς της πόλης που μπορούν να βοηθήσουν φέροντας κάποια δώρα να δώσουν στα παιδιά του ελεύθερου σχολείου και όχι μόνο. Πέρυσι είχαμε μοιράσει δώρα σε περισσότερα από 200 παιδιά .»
Δώστε μας και ένα μήνυμα για τα Χριστούγεννα «Καλές γιορτές σε όλo τον κόσμο και η φετινή χρονιά να είναι όσο το δυνατόν καλύτερη και πιο αγωνιστική.»

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 22 Δεκεμβρίου 2014 11:10