Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Πέμπτη, 25 Δεκεμβρίου 2014 11:07

Πρόσκοποι Βελβεντού: "Μη μας βάζετε Χ, δε θέλουμε Χρήματα, θέλουμε Χώρο" (photo-video)

Οι Πρόσκοποι Βελβεντού επισκέφτηκαν το Δημαρχείο Σερβίων - Βελβεντού

την παραμονή των Χριστουγέννων 2014 και... έψαλαν τα κάλαντα στον Δήμαρχο κ. Αθανάσιο Κοσματόπουλο, παρουσία των Αντιδημάρχων κ. Νίκου Τέτου και κ. Φώτη Ζυγούρη.

Παράλληλα με τα κάλαντα και τις ευχές εν όψει των εορτών, παιδιά, ενήλικα στελέχη και γονείς, ενημέρωσαν τον Δήμαρχο και τους Αντιδημάρχους για την προσωρινή(;) αναστολή λειτουργίας των 2 τμημάτων μας, λόγω μη εύρεσης μόνιμης στέγης, από το 2011 μέχρι και σήμερα. Ταυτόχρονα προτάθηκαν από μέρους των ενήλικων εθελοντών 3 πιθανοί χώροι στέγασης: η πάνω αίθουσα της παιδικής - εφηβικής βιβλιοθήκης (παραχώρηση), ιδιωτικό κτίριο που ενοικιάζεται στο κέντρο του Βελβεντού (μίσθωση) και τέλος η κατασκευή με τη βοήθεια του Δήμου και της Περιφέρειας μιας αίθουσας σε κεντρικό δημοτικό χώρο, ώστε να δοθεί το συντομότερο δυνατόν μια άμεση και μόνιμη λύση.

Γράμματα στον Δήμαρχο έδωσαν τα ίδια τα παιδιά, που ευχήθηκαν να μη σταματήσει η μεγάλη αυτή προσπάθεια που γίνεται εδώ και 3 χρόνια με στόχο κοινωνική δράση, προσφορά στον τόπο και τον συνάνθρωπο, δημιουργία, χαρά, παιχνίδι και νέες εμπειρίες...

Από την πλευρά της η Δημοτική Αρχή δεσμεύτηκε ότι θα δώσει άμεση λύση στο ζήτημα της στέγασής μας. Ευχόμαστε και ελπίζουμε οι προσδοκίες 100 και πλέον παιδιών, γονέων και ενήλικων εθελοντών να ικανοποιηθούν με την έλευση του νέου έτους, ώστε να λειτουργήσουν ξανά τα τμήματά μας.

Καλές γιορτές και καλή χρονιά σε όλους,
από την προσκοπική οικογένεια του Βελβεντού.

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 25 Δεκεμβρίου 2014 11:23

Πολυμέσα