Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σάββατο, 03 Ιανουαρίου 2015 22:59

Αποχώρηση με αιχμές του δημοσιογράφου Παναγιώτη Πλιάτσιου απο τον ''Πρωϊνό Λόγο''

Ο Παναγιώτης Πλιατσιος δημοσιογραφος του Πρωϊνού λόγου, για πολλά χρόνια αρχισυντάκτης και διευθυντής σύνταξης,

αποχωρεί αφήνοντας αιχμές οχι στον εκδότη Λύσανδρο Ρηγα, αλλά στο τρίτο πρόσωπο οπως το ονόμασε, περαστικό απο την δημοσιογραφία με έλλειψη σεβασμού στην δουλειά του δημοσιογράφου. Οι τριβές και οι παρεμβάσεις απο την σύζυγο του εκδότη ήταν πολλές και γνωστές στην δημοσιογραφική οικογένεια.

Δημοσιεύουμε την επιστολή οπως την ανήρτησε ο συνάδελφος στην προσωπική του σελίδα στο fb.

Ένα μεγάλο προσωπικό και επαγγελματικό κεφάλαιο κλείνει για μένα, μετά την απόφαση,εδώ και αρκετές ημέρες, αποχωρήσης από τον "Πρωινό Λόγο". Την εφημερίδα η οποία μου άνοιξε το 1993 την πόρτα της δημοσιογραφίας και στην οποία εργάστηκα αρχικά μέχρι το 1999 και στη συνέχεια, από το 2005 μέχρι και σήμερα. Θα ήθελα και δημόσια να εκφράσω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον εκδότη του "Π.Λ." Λύσανδρο Ρηγα για την ευκαιρία που μου έδωσε το 1993 και για όσα ακολούθησαν. Δυστυχώς οι δρόμοι μας χωρίζουν, κάτι που ήταν προδιαγεγγραμμένο εδώ και καιρό. Αυτά συμβαίνουν. Κύκλοι ανοίγουν και κύκλοι κλείνουν. Στη ζωή και στη δουλειά μας. Ίσως, βέβαια ο επίλογος θα έπρεπε να είναι διαφορετικός, αλλά αυτή είναι υπόθεση....δημοσιογράφων και όχι...τρίτων ανθρώπων, περαστικών από τη δημοσιογραφία που δε σέβονται τίποτα και κυρίως δε σέβονται τη δουλειά σου. Δε χρειάζεται να πω περισσότερα. Όσοι ξέρουν...καταλαβαίνουν. Σε κάθε περίπτωση, ένα μεγάλο ευχαριστώ στον εκδότη-διευθυντή του "Π.Λ.",σε όλους τους συνεργάτες και τα παιδιά εκεί και κυρίως στη Vasiliki Safi. Για όλα....Και καλή συνέχεια....!!!!!!

Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 03 Ιανουαρίου 2015 23:25