Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Κυριακή, 04 Ιανουαρίου 2015 17:30

ΠΑΣΟΚ: Μήνυμα ενότητας της παράταξης απ΄ την ιστορική της κοιτίδα, την Αιανή!

Μήνυμα ενότητας του ΠΑΣΟΚ και της Δημοκρατικής Παράταξης έστειλαν απ΄ την Αιανή, στελέχη και μέλη που κατέκλυσαν την αίθουσα του

Πνευματικού Κέντρου σε μια πολιτική εκδήλωση που σηματοδότησε την έναρξη του προεκλογικού αγώνα.

Η Αιανή επελέγη καθώς για την περιοχή μας θεωρείται η ιστορική κοιτίδα του ΠΑΣΟΚ και της Παράταξης αφού εκεί συγκροτήθηκε, ουσιαστικά, το Δεκέμβρη του 1974 η πρώτη Τοπική Οργάνωση του Κινήματος που δημιούργησε ο Ανδρέας Παπανδρέου. Εκεί, σήμερα 3 Ιανουαρίου 2015, τονίστηκε πως η μεγάλη πλειοψηφία των στελεχών παραμένει στις τάξεις του και ενωμένη θα δώσει τον κρίσιμο αγώνα των εκλογών της 25ης Γενάρη, με ένα στόχο. Να κρατήσει όρθια και δυνατή την παράταξη που πρόσφερε πάρα πολλά στην πατρίδα, που πληγώθηκε και ακρωτηριάστηκε καθώς σήκωσε ουσιαστικά μόνη της το μεγαλύτερο βάρος για να σταθεί η χώρα στα πόδια της τις ώρες της κρίσης. Την παράταξη που την επομένη των εκλογών είναι η μόνη που μπορεί να εγγυηθεί την ενότητα που τόσο ανάγκη έχει σήμερα η πατρίδα μας και φυσικά για να προστατεύσει όσα πέτυχαν με τις θυσίες τους οι πολίτες και να διασφαλίσει την ευρωπαϊκή της προοπτική.

Βασικός ομιλητής της εκδήλωσης ήταν ο Αναπληρωτής Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων Πάρις Κουκουλόπουλος, ο οποίος τόνισε πως οι εκλογές είναι κρίσιμες όχι μόνο για τη χώρα αλλά και για τον τόπο μας. Κρίσιμες διότι μπορεί χάρη σε πρωτοβουλίες και ενέργειες του ΠΑΣΟΚ να παγιώθηκε ο ενεργειακός της ρόλος (κατασκευή νέας αντιρρυπαντικής Μονάδας Πτολεμαΐδα V, Μελίτη ΙΙ, εκσυγχρονισμός ΑΗΣ Καρδιάς) και να είναι έτοιμη να περάσει σε φάση ανάπτυξης μέσα από τη δημιουργία μεγάλων έργων (μετεγκαταστάσεις οικισμών, πανεπιστημιούπολη κ.α.), αλλά πρέπει να προετοιμαστεί κατάλληλα για την επόμενη μέρα, διευρύνοντας και ενισχύοντας την παραγωγική της βάση και τον πρωτογενή της τομέα. Κάτι που είναι πλέον εφικτό, περισσότερο από ποτέ άλλοτε, καθώς μέσω του Νόμου για τη Μικρή ΔΕΗ και χάρη στο ΠΑΣΟΚ διασφαλίσθηκε η επαναπόδοση των εδαφών που σήμερα κατέχει η ΔΕΗ στις τοπικές κοινωνίες, κάτι που θα αυξήσει τις καλλιεργήσιμες εκτάσεις, και δρομολογήθηκαν έργα καθοριστικής σημασίας (όπως ο κάθετος άξονας Λάρισας- Φλώρινας- Νίκης, το αρδευτικό της Β. Ζώνης Πολυφύτου κ.α.).

«Το ΠΑΣΟΚ είναι το μόνο κόμμα που έχει συγκεκριμένη πρόταση τόσο για τη χώρα όσο και για την περιοχή μας», υπογράμμισε ο κ. Κουκουλόπουλος και κατέληξε λέγοντας: «Είναι το μόνο που κρατά ψηλά τη σημαία της ευθύνης και θα την κρατά και την επομένη των εκλογών με βασικό στόχο να ενωθούν και πάλι οι Έλληνες.

Και σήμερα εμείς εδώ απ΄ την Αιανή αυτό ακριβώς κάναμε. Σηκώσαμε και πάλι τη σημαία της ευθύνης, τη σημαία της ενότητας και είμαστε έτοιμοι να δώσουμε έναν νικηφόρο αγώνα. Γιατί μπορούμε, γιατί το αξίζει ο τόπος μας».

Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Κοζάνης

Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 04 Ιανουαρίου 2015 17:32