Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τρίτη, 13 Ιανουαρίου 2015 22:46

Περιοδεία του υποψηφίου του ΚΙΔΗΣΟ Περικλή Αλειφέρη στην Κοζάνη

Σήμερα Τρίτη 13 Ιανουαρίου ο υποψήφιος βουλευτής του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών Π.Ε. Κοζάνης Περικλής Αλειφέρης

επισκέφτηκε τις Διοικητικές Υπηρεσίες του «Μαμάτσειου» Νοσοκομείου Κοζάνης, συνομίλησε με πολίτες και εργαζομένους καθώς και τον Διοικητή του Νοσοκομείου κ. Παύλου. Ο κ. Αλειφέρης σημείωσε την ανάγκη παροχής ποιοτικών υπηρεσιών υγείας.
Επισκέφτηκε, επίσης, την Έδρα της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας και το κτήριο της Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης, συναντήθηκε με τον Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας και τον Αντιπεριφερειάρχη Κοζάνης, συνομίλησε με πολίτες και στελέχη και συζήτησε τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.
Σημαντικές επαφές πραγματοποίησε κατά την επίσκεψή του στη Δ.Ο.Υ. Κοζάνης. Τόνισε την ανάγκη να προχωρήσει ταχύτερα η ηλεκτρονική διακυβέρνηση, ώστε να ελαχιστοποιηθεί η επαφή διοικούντων και διοικουμένων, να εξαλειφθεί η μικροπολιτική διευθέτηση, να εξαφανιστούν οι ουρές και η ταλαιπωρία.
Το μεσημέρι, ο κ. Αλειφέρης συναντήθηκε με εκπροσώπους των τοπικών Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης, όπου αντάλλαξαν απόψεις για τις επικείμενες εκλογές και την κατάσταση της χώρας.
Αύριο, ο κ. Αλειφέρης θα επισκεφθεί Υπηρεσίες και την Αγορά της Πτολεμαΐδας. Το βράδυ θα παραβρεθεί στην παρουσίαση των Υπ. Βουλευτών Βορείου Ελλάδας στην Θεσσαλονίκη από τον Πρόεδρο του Κινήματος, κ. Γιώργο Παπανδρέου.

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 13 Ιανουαρίου 2015 22:50