Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τρίτη, 02 Νοεμβρίου 2010 11:15

ΣΤΟ ΙΡΑΝ ΟΙ ΜΕΧΤΕΡΙΔΗΣ, ΤΖΕΛΛΟΣ ΓΙΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ Tae-Kwon-Do

altΟι δύο αθλητές της Μακεδονικής Δύναμης, Τζέλλος Νίκος και Μεχτερίδης Στέλιος, επέστρεψαν από την Τεχεράνη του Ιράν, μετά από 2 εβδομάδες, όπου και προπονήθηκαν με την εθνική ομάδα του Ιράν. Πιο συγκεκριμένα, οι αθλητές μας ακολούθησαν το προπονη- τικό πρόγραμμα των τριών Ιρανών προπονητών, το οποίο ήταν άκρως σκληρό και απαιτητικό αν αναλογιστούμε ότι κάθε μέρα προπονούνταν 4 ώρες. Δύο ώρες το πρωί από τις 10.00 έως τις 12.00 και 2 ώρες το απόγευμα, από τις 16.00 έως τις 18.00.
Σ’ αυτό το διάστημα της παραμονής τους στο Ιράν, επισκεφτήκαν και 4 επαγγελματικές ομάδες: της Αστυνομίας, του Στρατού καθώς και τις 2 πρώτες ομάδες της κατάταξης του πρωταθλήματος Taekwondo του Ιράν. Όλοι μας λοιπόν αντιλαμβανόμαστε το μέγεθος της προσπάθειας που κατέβαλαν οι αθλητές μας, ερχόμενοι αντιμέτωποι ακόμη και με τις ένοπλες δυνάμεις του Ιράν.
Αναμφισβήτητα, αποτέλεσε σημαντική εμπειρία γι’αυτά τα παιδιά που παρόλο που είναι καταξιωμένα στον χώρο του tae-kwon-do, η ομοσπονδία και ο προπονητής της προσπαθούν συνεχώς να τους προσφέρουν τα καλύτερα δυνατά εφόδια ενόψει των Ολυμπιακών προκρίσεων αλλά και των εθνικών τους υποχρεώσεων. Εξάλλου τέτοιου είδους ενέργειες της Ε.Λ.Ο.Τ. επικροτούνται γιατί δίνουν στους αθλητές μας την ευκαιρία να βιώσουν διαφορετικές καταστάσεις τόσο πολιτισμικές, αφού έρχονται σε επαφή και με την κουλτούρα των εκάστοτε κατοίκων, όσο και αθλητικές φυσικά, αφού πρωταρχικός στόχος είναι η συνεχής βελτίωση και ανοδική πορεία των αθλητών μας, μέσα από την επαφή τους με συναθλητές όχι μόνο εντός αλλά και εκτός συνόρων.
Το Δ.Σ. του συλλόγου Μακεδονική Δύναμη ευχαριστεί για την φιλοξενία των αθλητών της την Εθνική Ομάδα Tae-Kwon-Do του Ιράν καθώς και τους 3 προπονητές της, για όσα προσέφεραν.
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 02 Νοεμβρίου 2010 11:24