Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τρίτη, 02 Νοεμβρίου 2010 11:42

ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΕΤΕΡΟΔΗΜΟΤΩΝ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ.

altΣε μία κατάμεστη αίθουσα με ετεροδημότες, από όλα τα μήκη και τα πλάτη της Δυτικής Μακεδονίας, ο Γιώργος Δακής απηύθυνε κάλεσμα ενότητας και συμμαχίας, παρουσία κορυφαίων πολιτικών στελεχών και εκπροσώπων πολιτιστικών φορέων της συμπρωτεύουσας .
Ανάδειξη των συγκριτικών πλεονεκτημάτων της Δυτικής Μακεδονίας με ισχυροποίηση της φωνής της εντός και εκτός Ελλάδος, δεσμεύτηκε για την επόμενη μέρα ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας από την πόλη της Θεσσαλονίκης.

Παρουσία των τεσσάρων Υποψηφίων Αντιπεριφερειαρχών καθώς και περιφερειακών συμβούλων και από τις τέσσερεις ενότητες της Δυτικής Μακεδονίας, ο Γιώργος Δακής υπογράμμισε την γνώση, εμπειρία και ικανότητα που διαθέτει ο Συνδυασμός «Συμμαχία των Πολιτών για τη Δυτική Μακεδονία» να υλοποιήσει άμεσα το πρόγραμμα θέσεων που έχει εδώ και καιρό παρουσιάσει στους συμπολίτες.
Ο κ. Δακής ευχαρίστησε τους ετεροδημότες και από τους τέσσερεις Νομούς της Δυτικής Μακεδονίας για την θερμή υποδοχή τους αλλά κυρίως για τη στήριξη που προσφέρουν όλα αυτά τα χρόνια στην ανάδειξη του τόπου καταγωγής τους.
Τους κάλεσε να συμμετέχουν ενεργά όχι μόνο στην προσεχή εκλογική διαδικασία αλλά κυρίως στο πλαίσιο της επόμενης περιφερειακής αρχής, συμβάλλοντας με τη γνώση και την εμπειρία τους, στη χάραξη μιας νέας αναπτυξιακής προοπτικής.
Την εκδήλωση χαιρέτισαν και ευχήθηκαν κάθε επιτυχία στον κ. Δακή και τον συνδυασμό του, οι Βουλευτές Θεσσαλονίκης και πρώην Υπουργοί κ. Γκιουλέκας, κ. Ιωαννίδης, κ. Καλαφάτης καθώς και ο Νομάρχης Θεσσαλονίκης Παναγιώτης Ψωμιάδης. Επίσης χαιρέτισε την εκδήλωση ο Υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης με το συνδυασμό του κ. Ψωμιάδη κ. Τζιτζικώστας.
Δυναμική παρουσία στην εκδήλωση και ολόπλευρη υποστήριξη στον κ. Δακή, εξέφρασαν με την παρουσία τους και τις δηλώσεις τους τόσο ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας των Δυτικομακεδονικών Συλλόγων κ. Τζούλης όσο και ο κ. Παρχαρίδης, Πρόεδρος της Παμποντιακής Ομοσπονδίας Ελλάδος.
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 02 Νοεμβρίου 2010 11:46