Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Παρασκευή, 30 Ιανουαρίου 2015 11:58

Ευχαριστήριο των τεσσάρων υποψηφίων βουλευτών της Π.Ε. Κοζάνης του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών

Αγαπητοί συμπολίτες

Ως υποψήφιοι του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών θέλουμε να ευχαριστήσουμε όσους μας τίμησαν με την ψήφο τους στις εκλογές της 25ης Γενάρη 2015. Επίσης θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε και εκείνους οι οποίοι ο καθένας για τον δικό του λόγο δεν μπόρεσε να προσπεράσει διλλήματα, πιέσεις και εκβιασμούς ώστε να ενισχύσει με την ψήφο του το Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών αλλά στάθηκε θετικά σ' αυτή τη διαδικασία.
Το Ξεκίνημα έγινε.
Δώσαμε έναν όμορφο αγώνα.
Με Αρχές , Αξίες και Ιδέες οι οποίες μας εκφράζουν και μας οδηγούν.
Συνεχίζουμε, για τους Έλληνες, για την Ελλάδα.
Για μια Ελλάδα Αξιών, Δικαιοσύνης, Δημιουργίας.
Δηλώνουμε ότι θα είμαστε παρόντες με παρεμβάσεις και δημιουργικές προτάσεις σε θέματα που απασχολούν την κοινωνία μας – το νομό μας.
Η σχέση μας με την κοινωνία, τους πολίτες, την αυτοδιοίκηση, τα συνδικάτα, τη νεολαία, τα κοινωνικά κινήματα είναι η προτεραιότητά μας και θα είναι συνεχής και καθημερινή.
Οι πυρήνες αυτοοργάνωσης του Κινήματος οι οποίοι δημιουργήθηκαν από τις 3 Γενάρη μέχρι σήμερα ενισχύονται καθημερινά με νέα μέλη με στόχο μια πανελλαδική συνδιάσκεψη το αμέσως επόμενο διάστημα, ώστε να ορίσουμε την πορεία μας από εδώ και πέρα.
Οραματιζόμαστε και Αγωνιζόμαστε για την μεγάλη Κεντροαριστερά η οποία θα παίξει καταλυτικό ρόλο στα τεκταινόμενα της χώρας μας αλλά και γενικότερα.
Οι Υποψήφιοιτης 25ης Ιανουαρίου 2015
Περικλής Αλειφέρης
Βασίλης Καψάλης
Κώστας Κυτίδης
Κυριακή Τσαραμπουλίδου

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 30 Ιανουαρίου 2015 12:03