Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Κυριακή, 15 Φεβρουαρίου 2015 09:44

Με τοπικά προϊόντα μαγείρεψε η chef Ντίνα Νικολάου στην κεντρική πλατεία (photo-video)

Μερόπη Βαχτσεβάνου Πλήθος κόσμου βρέθηκε στην πλατεία

για να δει από κοντα τη chef Ντίνα Νικολάου, η οποία παρουσίασε παρασκευές με αγνά υλικά και προϊόντα τοπικής παραγωγής
Η παρουσίαση έγινε μπροστά στα 3 σπιτάκια που τοποθέτησε για 4η χρονιά εφέτος το Επιμελητήριο δίπλα στο ιστορικό Καμπαναριό Κοζάνης για να λειτουργήσουν τις ημέρες του τελευταίου δεκαήμερου της Αποκριάς ( από την Τσικνοπέμπτη μέχρι την Κυριακή της Μεγάλης Αποκριάς ) ως εκθεσιακός χώρος προβολής των αξιόλογων τοπικών προϊόντων που αξίζει να γνωρίσουν οι χιλιάδες επισκέπτες της αυθεντικά παραδοσιακής και αναλλοίωτης στο χρόνο Κοζανίτικης Αποκριάς.
Στην εκδήλωση παρουσίασαν αγνά τοπικά προϊόντα, όπως είναι το σαφράν, τα αρωματικά φυτά Βοίου, τα όσπρια Βοίου, το βραβευμένο λάδι Ιμέρων Σερβίων, οι παραδοσιακές ζύμες, τα άλευρα, τα παραδοσιακά ζυμαρικά και τόσα άλλα εδέσματα που γεύτηκαν οι παρευρισκόμενοι.
Η εκδήλωση,αποτελεί πρωτοβουλία της διοίκησης του Επιμελητηρίου Κοζάνης, πραγματοποιήθηκε με την πρόθυμη παρουσία των γυναικών του πολιτιστικού Συλλόγου Κρόκου, του συνεταιρισμού Κροκοπαραγωγών και την ενεργή συμμετοχή των αξιόλογων επιχειρήσεων τροφίμων και ποτών της Π.Ε. Κοζάνης που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα για να λάβουν μέρος εκθέτοντας συνάμα δείγματα προϊόντων τους στα «ξύλινα σπιτάκια».

Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 15 Φεβρουαρίου 2015 09:51

Πολυμέσα