Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Δευτέρα, 23 Φεβρουαρίου 2015 14:56

Στο the voice ο Κώστας Αγέρης από τα Αλωνάκια Κοζάνης- Ο Πόντος και η Λύρα έκλεψαν την παράσταση

Με το Ποντιακό τραγούδι "Την Πατρίδα μ΄ έχασα" του αείμνηστου στιχουργού Χρήστου Αντωνιάδη,

ο Κώστας Αγέρης από τα Αλωνάκια Κοζάνης κατάφερε να κάνει και τους τέσσερις, Ποντιακής καταγωγής, κριτές του "The Voice" να γυρίσουν!

Οι γονείς του έχουν ποντιακές ρίζες ενώ ο πατέρας του είναι τραγουδιστής, Γιάννης Παπαγερίδης. Έχει συνεργαστεί με πολλούς καλλιτέχνες, όπως τον Γιώργο Μαργαρίτη, την Γιώτα Νέγκα, τον Αντώνη Βαρδή την Πίτσα Παπαδοπούλου και άλλους.

Ήταν όλοι πολύ χαρούμενοι με την επιλογή του να πει Ποντιακό τραγούδι ακούγοντας πολύ καλά σχόλια. Η επιλογή ομάδας για τον Κώστα ήταν αυτή του Αντώνη Ρέμου.

Ο Αντώνης Ρέμος, η Μελίνα Ασλανίδου, η Δέσποινα Βανδή και ο Μιχάλης Κουινέλης, ενθουσιάστηκαν με τη φωνή του Κώστα, αλλά και με την επιλογή του να πει ποντιακό. Τα σχόλια ήταν πολύ καλά και από τους 4 coaches, η ομάδα όμως του Αντώνη Ρέμου ήταν η επιλογή του. «Χαίρομαι να βλέπω νέους ανθρώπους που βοηθάτε να συνεχιστεί η ιστορία και να μη χάνεται…», του είπε η Δέσποινα Βανδή.

 Πηγή : www.e-pontos.gr 

 

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 23 Φεβρουαρίου 2015 15:02

Πολυμέσα