Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Πέμπτη, 04 Νοεμβρίου 2010 15:10

Π. ΚΟΥΚΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ: «ΣΤΙΣ 7 ΝΟΕΜΒΡΗ ΕΚΛΕΓΟΥΜΕ ΟΣΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟΙ ΝΑ ΠΡΟΑΣΠΙΣΟΥΝ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ»

alt«Οι νέοι εκπρόσωποι της Αυτοδιοίκησης που θα εκλέξουμε στις 7 Νοεμβρίου θα πρέπει να έχουν έναν και μοναδικό σκοπό. Να υπερασπιστούν αποτελεσματικά τα συμφέροντα του τόπου, τα συμφέροντα των πολιτών. Και μ΄ αυτό το κριτήριο θα πρέπει να τους επιλέξουμε». Αυτό τόνισε ο βουλευτής ΠΑΣΟΚ Ν. Κοζάνης Πάρις Κουκουλόπουλος μιλώντας χθες το βράδυ σε συγκεντρώσεις πολιτών στην περιοχή της Εορδαίας.

Ο κ. Κουκουλόπουλος αναφέρθηκε στην πετυχημένη προσπάθεια που έγινε πριν από χρόνο, περίπου, για να ανατραπεί το εφιαλτικό σενάριο που εξυφαίνονταν για την περιοχή μας, το οποίο προέβλεπε σταδιακό κλείσιμο των Μονάδων της ΔΕΗ από το 2012 μέχρι το 2017, προκειμένου να εξυπηρετηθούν συγκεκριμένα συμφέροντα, εις βάρος όμως όχι μόνο των πολιτών του Νομού Κοζάνης αλλά ολόκληρης της Δυτικής Μακεδονίας.

«Τότε δώσαμε έναν μεγάλο αγώνα», υπογράμμισε ο βουλευτής, «για να μην περάσει αυτό το σενάριο στο οποίο δυστυχώς εκλεγμένοι τοπικοί εκπρόσωποι, με ενέργειες ή παραλείψεις τους, βοήθησαν καθοριστικά στο να προχωρήσουν, δημιουργώντας μια τεράστια απειλή για το παρόν αλλά και το μέλλον της περιοχής μας.

Για το θέμα αυτό έχω θέσει κατ΄ επανάληψη το ερώτημα στο σημερινό Νομάρχη Κοζάνης και υποψήφιο Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Γιώργο Δακή, για ποιο λόγο η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Κοζάνης απέκρυψε τη ΜΠΕ για τα 1.300 της Ποντοκώμης, μέσω της οποίας άνοιγε η πόρτα για την υλοποίηση αυτού του σεναρίου, χωρίς δυστυχώς να πάρω απάντηση. Έτσι λοιπόν εννοούν ορισμένοι την υπεράσπιση των συμφερόντων του τόπου και των πολιτών;».

Ολοκληρώνοντας τις ομιλίες του ο κ. Κουκουλόπουλος κάλεσε τους πολίτες να στηρίξουν στις εκλογές τους ανθρώπους που όχι απλώς θέλουν αλλά και μπορούν να δημιουργήσουν για κάθε τόπο αλλά και για την Περιφέρεια της Δυτικής Μακεδονίας τις συνθήκες εκείνες που θα μας βάλουν και πάλι σε τροχιά ανάπτυξης.

    
 
Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 04 Νοεμβρίου 2010 15:12