Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τρίτη, 03 Μαρτίου 2015 14:31

Επίσκεψη του Δημοτικού Σχολείου Νέας Χαραυγής στον Δήμαρχο Κοζάνης Λευτέρη Ιωαννίδη

Οι μαθητές του Δημοτικού Σχολείου Νέας Χαραυγής, συμμετέχοντας στη δράση

« Ομορφαίνω την πόλη μου», επισκέφθηκαν την Τρίτη 3 Μαρτίου, τον Δήμαρχο Κοζάνης Λευτέρη Ιωαννίδη, για να τον ενημερώσουν για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το σχολείο και η τοπική τους κοινότητα και να του προτείνουν τρόπους βελτίωσης με συγκεκριμένες παρεμβάσεις.

Συγκεκριμένα, οι μικροί μαθητές της πρώτης, δευτέρας και πέμπτης τάξης του δημοτικού σχολείου, συνοδεία των εκπαιδευτικών τους, παρουσίασαν τα ειδικότερα και ευρύτερα ζητήματα που αντιμετωπίζουν στη σχολική τους καθημερινότητα και την κοινωνική τους ζωή και τα οποία αφορούν, κυρίως, στη λειτουργικότητα και συντήρηση του σχολικού κτιρίου και του εξοπλισμού του, καθώς και στην έλλειψη υποδομών αναψυχής και άθλησης.

Με ιδιαίτερη προσοχή, ο Δήμαρχος άκουσε και κατέγραψε τα αιτήματα και τις επιθυμίες των μικρών μαθητών του σχολείου και έκανε μαζί τους μία πολύ ενδιαφέρουσα συζήτηση για τα όνειρα και τα «θέλω» τους, εκδηλώνοντας, στο τέλος της συζήτησης, την πρόθεσή του να συνδράμει στη βελτίωση και αποκατάσταση των δυσλειτουργιών, σχολικών και μη, που οι μαθητές ανέφεραν.

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 03 Μαρτίου 2015 14:37