Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Πέμπτη, 12 Μαρτίου 2015 14:08

Η ΑΡΣΙΣ Κοζάνης ευχαριστεί τα παιδιά της Νεανικής Συντροφιάς της Παναγίας Φανερωμένης

Η ΑΡΣΙΣ Κοζάνης ευχαριστεί θερμά τα παιδιά της Νεανικής Συντροφιάς της Παναγίας Φανερωμένης Κοζάνης,

η οποία συγκέντρωσε ένα χρηματικό ποσό, από την πώληση των χριστουγεννιάτικων καρτών που τα ίδια τα παιδιά δημιούργησαν, το οποίο και προσέφερε για τη στήριξη του Ελεύθερου Σχολείου.
Σήμερα, που η στήριξη των ανθρώπων που δοκιμάζονται περισσότερο από τη φτώχεια και αντιμετωπίζουν προβλήματα καθημερινής επιβίωσης, φαντάζει επιτακτικότερη από ποτέ, δεν υπάρχει τίποτα πιο όμορφο από την έκφραση αλληλεγγύης σε παιδιά από παιδιά.
Η συγκεκριμένη δωρεά θα στηρίξει τη λειτουργία του Ελεύθερου Σχολείου της ΑΡΣΙΣ Κοζάνης, το οποίο φιλοξενεί, σήμερα, 160 παιδιά από την Α΄ τάξη του Δημοτικού, μέχρι την προετοιμασία για τις πανελλήνιες εξετάσεις των μαθητών της Γ΄ τάξης του Λυκείου.
Περισσότερες πληροφορίες για τις δράσεις της ΑΡΣΙΣ Κοζάνης, αλλά και για πιθανούς τρόπους υποστήριξης της προσπάθειας της, μπορείτε να βρείτε στο τηλέφωνο 2461049799, στο e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., στο δικτυακό τόπο: www.arsiskozanis.blogspot.gr ή μέσω της σελίδας www.facebook.com/Arsis.Kozanis

 

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 12 Μαρτίου 2015 14:09