Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Παρασκευή, 13 Μαρτίου 2015 18:13

Στο ΤΙΑΛΕΙΟ Εκκλησιαστικό Γηροκομείο ο Δήμαρχος Κοζάνης (photo)

Το ΤΙΑΛΕΙΟ Εκκλησιαστικό Γηροκομείο Κοζάνης «Ο Άγιος Παντελεήμων» επισκέφθηκε την Παρασκευή 13 Μαρτίου

ο Δήμαρχος Κοζάνης Λευτέρης Ιωαννίδης, συνοδεία του Προέδρου της Κοινωφελούς Επιχείρησης Κοινωνικής Πρόνοιας και Μέριμνας του δήμου Μανώλη Κουτσοσίμου.

Τον Δήμαρχο υποδέχθηκαν με ιδιαίτερη θέρμη ο Πρωτοσύγκελος Χριστοφόρος Αγγελόπουλος, οι ιερείς του ιδρύματος, η Διευθύντρια κα Γεσθημανή Κεντεποζίδου, μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και οι συνεργάτες του Γηροκομείου, ενώ τη χαρά τους για τη γνωριμία τους με το Δήμαρχο εξέφρασαν και οι γέροντες και γερόντισσες που φιλοξενούνται στο ίδρυμα.

Ο Δήμαρχος αφού ενημερώθηκε για τον τρόπο λειτουργίας του ιδρύματος και ξεναγήθηκε στους χώρους του, επισήμανε πως το ίδρυμα επιτελεί ένα σημαντικό κοινωνικό έργο και πως η Δημοτική Αρχή θα καταβάλλει προσπάθειες για την αναβάθμιση της λειτουργίας του και των προσφερόμενων υπηρεσιών, ώστε να συνεχιστεί η διαβίωση των γερόντων σ' ένα περιβάλλον ανθρωπιάς και αξιοπρέπειας.

Το Γηροκομείο Κοζάνης, το μεγαλύτερο στη Δυτική Μακεδονία, εξυπηρετεί 60 ηλικιωμένους, γέροντες και γερόντισσες, προσφέροντας τις πολύτιμες υπηρεσίες του (στέγη, σίτιση, φροντίδα) σε ανθρώπους της Τρίτης Ηλικίας που αναζητούν μια «ζεστή» γωνιά για τα γηρατειά τους.

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 13 Μαρτίου 2015 18:15