Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τετάρτη, 06 Μαϊος 2015 11:47

Εξορμήσεις ενημέρωσης με αφορμή τις παγκόσμιες ημέρες άσθματος & θαλασσαιμία στον κεντρικό πεζόδρομο της πόλης

Με αφορμή την παγκόσμια ημέρα άσθματος στις 7 Μαΐου ημέρα Πέμπτη, το 1ο Λύκειο Κοζάνης και ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Κοζάνης ¨Γέφυρα Ζωής¨,

θα εγκαταστήσουν στην κεντρική πλατεία Κοζάνης (Πεζόδρομο) από 10:00-13:00 ένα σταθμό ενημέρωσης των πολιτών.
- Ο καθηγητής φυσικής αγωγής του 1ου λυκείου Κοζάνης κ. Χριστοδούλου Σάββας θα υποδεικνύει ειδικές ασκήσεις εκγύμνασης των αναπνευστικών μυών με ή χωρίς βοηθητικά όργανα.
- Στα μικρά παιδιά θα παρέχεται η δυνατότητα να γυμνάσουν τους αναπνευστικούς τους μυς με ειδικές κατασκευές κατασκευασμένες από απλά καλαμάκια.
- Ταυτόχρονα με αφορμή την παγκόσμια ημέρα Θαλασσαιμίας 8 Μαΐου θα γίνεται ενημέρωση για την ανάγκη και την υποχρέωση των υγειών πολιτών να δίνουν αίμα ακόμα και όταν δεν έχουν ανάγκη. 1ον. Γιατί τα ψυγεία των νοσοκομείων πρέπει να έχουν πάντα αίμα για κάθε επείγον ή όχι περιστατικό και
2ον και σημαντικότερο η Ζωή και η ποιότητα ζωής των (4.000) τεσσάρων χιλιάδων περίπου θαλασσαιμικών εξαρτάται από τη δική μας διάθεση και προσφορά.
Όλοι μαζί να στηρίξουμε τη ζωή αυτών που μας έχουν ανάγκη.
Όλοι μαζί να δώσουμε Ζωή από τη Ζωή μας και ας μη χρειαστεί και μακάρι να μη χρειαστεί, να πάρουμε εμείς ούτε μια σταγόνα αίμα.

 

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 06 Μαϊος 2015 11:53