Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Δευτέρα, 25 Μαϊος 2015 16:15

Κατεδαφίστηκε και η γέφυρα του ΟΣΕ στον αξονα Κοζάνη Λάρισα

Ο περιφρειάρχης Θ. Καρυπίδης με στελέχη της Περιφέρειας Ο περιφρειάρχης Θ. Καρυπίδης με στελέχη της Περιφέρειας

Απο Δευτέρα 25 Μαϊου θα γίνεται εκτροπή της κυκλοφορίας για όλων των τύπων τα οχήματα προς την Ε.Ο. 4 Κοζάνης – Θεσσαλονίκης

(η οποία έχει ήδη αποκατασταθεί) και στη συνέχεια από τον κόμβο του Στρατοπέδου Ρωμανέλλη μέσω της περιφερειακής οδού του άλσους «Κουρί» προς Λάρισα και αντιστρόφως.
Επιπλέον, για τα Ι.Χ. οχήματα, εκτός των βαρέων (άνω των 5 τόνων) και την εξυπηρέτηση των παρόδιων επιχειρήσεων, θα γίνεται εκτροπή στον κυκλικό κόμβο, στη διασταύρωση της Εθνικής οδού Κοζάνης - Θεσσαλονίκης με το δημοτικό δρόμο προς περιοχή «Κασλά» (σούπερ μάρκετ «ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ») και στη συνέχεια, μέσω του δημοτικού δρόμου προς περιοχή «Κασλά» και ανώνυμη δημοτική οδό μονοδρομημένη από τα πρώην σφαγεία στην αντιπροσωπεία BMW, θα επανέρχονται στην Ε.Ο. Κοζάνης - Λάρισας, μετά την εν λόγω γέφυρα και αντιστρόφως μέσω της ανώνυμης δημοτικής οδού λίγο πριν τα κεραμοποιία Κανδύλη προς «Κασλά».
Κατά την διάρκεια των εργασιών θα ληφθούν από την Ανάδοχο Εργοληπτική Κοινοπραξία, όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ομαλή διεξαγωγή της κυκλοφορίας και θα τοποθετηθεί η σήμανση που προβλέπεται από τις σχετικές προδιαγραφές, για την ασφάλεια οχημάτων τόσο στο τμήμα που γίνεται διακοπή κυκλοφορίας όσο και στο τμήμα από το οποίο θα γίνει εκτροπή της, προς αποφυγή ατυχημάτων.

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 25 Μαϊος 2015 16:20