Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Πέμπτη, 28 Μαϊος 2015 12:21

''Χωρίς επιστημονική τεκμηρίωση οι ενστασεις για το αντλιοστάσιο'' παραδέχεται στο VETO91FM ο Σύλλογος Γονέων. ''Θα εξαντλήσουμε τον διάλογο'' λέει ο Πεκρίδης της ΔΕΥΑΚ (βιντεο)

 Ο προεδρος της Δ.Ε.Υ.Α. Κοζάνης κ. Πεκρίδης με αφορμή τις αντιδράσεις που σημειώθηκαν από ορισμένους γονείς- κηδεμόνες και εκπαιδευτικούς

σχετικά με την κατασκευή αντλιοστασίου της τηλεθέρμανσης πλησίον του δημοτικού σχολείου Χαρισίου Μούκα, μιλώντας στο veto91fm σημείωσε οτι:
- Ο χώρος στον οποίο πρόκειται να κατασκευαστεί το αντλιοστάσιο ανήκει στο Δήμο Κοζάνης και παραχωρήθηκε στη ΔΕΥΑΚ με απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου προκειμένου να χρησιμοποιηθεί γι΄ αυτό ακριβώς το σκοπό. 
- Το έργο, που θα είναι ΥΠΟΓΕΙΟ, είναι απόλυτα ασφαλές και θα κατασκευαστεί με βάση τις πιο σύγχρονες διεθνείς προδιαγραφές ασφαλείας και καλής λειτουργίας. 
- Ο συγκεκριμένος χώρος επελέγη για να τοποθετηθεί το αντλιοστάσιο μετά από εξαντλητική μελέτη και αντικειμενική αποτίμηση όλων των δεδομένων και λαμβάνοντας υπ΄ όψιν όχι μόνο το όφελος του έργου αλλά πρωτίστως των πολιτών. 
Απ΄ όλα τα παραπάνω λοιπόν προκύπτει πως το έργο είναι απόλυτα ασφαλές και δεν υπάρχει κανένας λόγος ανησυχίας, ενώ δεν παραβιάζει, ούτε παρενοχλεί τον αύλειο χώρο του σχολείου Χαρισίου Μούκα, ούτε βεβαίως θέτει σε κίνδυνο τα παιδιά.
Είναι ένα έργο κοινωφελές, όπως το σύνολο του έργου της τηλεθέρμανσης Κοζάνης, γι΄ αυτό και αγκαλιάστηκε και υποστηρίζεται απ΄ το σύνολο των πολιτών εδώ και 22 χρόνια.

Απο την πλευρά του ο πρόεδρος του Συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του Σχολείου κ. Χονδροκώστας αν κα ιπαραδέχθηκε οτι οι αντιρρησεις τους δεν βασίζονται σε επιστημονική τεκμηρίωση, ζήτησε την εμπλοκή του ΤΕΕ προκειμένου να ερευνηθούν θέματα ασφάλειας για τα παιδιά και την εγκατάσταση.

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 28 Μαϊος 2015 12:36