Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Παρασκευή, 29 Μαϊος 2015 08:55

Διάφορες δράσεις για τα παιδιά διοργανώνει η δημοτική βιβλιοθήκη Κοζάνης

Η Κοβεντάρειος Δημοτική Βιβλιοθήκη Κοζάνης σε συνεργασία με την Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδας, που αναλαμβάνει από φέτος, 2015, τη

διεξαγωγή της καλοκαιρινής εκστρατείας, προώθησης της ανάγνωσης και δημιουργικότητας με το Future Library και την αρωγή του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος, διοργανώνει και πάλι πολλές διαφορετικές δράσεις προσφέροντας στα παιδιά δημιουργικά «ταξίδια» με κεντρικό άξονα το βιβλίο και τη βιβλιοθήκη.

Απευθυνόμαστε σε ανθρώπους δημιουργικούς, με διάθεση προσφοράς και πρωτότυπες σκέψεις, να συμμετάσχουν, να παρουσιάσουν και να κοινοποιήσουν τις ιδέες τους, πάντα με τη βοήθεια και το συντονισμό της βιβλιοθήκης μας. Όλες οι δεξιότητες είναι ευπρόσδεκτες, καθώς υπάρχουν πολλοί τομείς στους οποίους κάποιοι μπορούν να φανούν χρήσιμοι.

Σας περιμένουμε να χαράξουμε νέες διαδρομές και να διαμορφώσουμε μαζί το πρόγραμμα για την καλοκαιρινή εκστρατεία του 2015 που θα πραγματοποιηθεί από τον Ιούνιο μέχρι και τον Σεπτέμβριο.

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής, μπορείτε να απευθυνθείτε στη Βιβλιοθήκη, τηλ. 2461 3 50435 (κ. Ματίνα Βάμβα) και στην ιστοσελίδα, www.kozlib.gr → Επικοινωνία → online Αίτηση εθελοντισμού
(Αιτήσεις συμμετοχής μέχρι 15 Ιουνίου 2015)

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 29 Μαϊος 2015 09:02