Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Πέμπτη, 04 Μαρτίου 2010 17:26

ΣΦΟΔΡΟΤΑΤΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ Α. ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ


Άννα ΔιαμαντοπούλουΗ πολιτική απόφαση της υπουργου παιδείας να ορίσει για την διοικούσα επιτροπή του πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας, πανεπιστημιακούς εκτός της ακαδημαϊκής κοινότητας της περιοχής μας, έχει ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων και διαμαρτυριών. Πολλοί είναι αυτοί που κάνουν λόγο για εμπαιγμό και κοροϊδία απο πλευράς της υπουργού αφού η ίδια ζήτησε από τους πανεπιστημιακούς να δηλώσουν εάν το επιθυμούν να είναι μέλη της νέας διοικούσας επιτροπής.

Στο σύνολο τους οι καθηγητές του πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας έστειλαν τα βιογραφικά τους προκειμένου να λάβουν μέρος στην αξιολόγηση για την σύσταση της νέας διοικούσας επιτροπής.
Οι κουβέντες που γίνονται πλεόν στους διαδρόμους και στα γραφεία του πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας, είναι αρκετά σκληρές απέναντι στο πρόσωπο της υπουργού παιδέιας ενώ δεν είναι λίγοι αυτοί που κάνουν λόγο ακόμα και για προσβολή της προσωπικότητας και του επιστημονικού έργου που επιτελούν τα τελευταία 15 χρόνια στο πανεπιστήμιο.

"Δεν έχει δικαίωμα η κ. Διαμαντοπούλου να μας τσαλακώνει με τέτοιο τρόπο. Εφόσον επιθυμούσε στην νέα διοικούσα επιτροπή του πανεπιστημίου να μην βρισκονται μέλη της τοπικής ακαδημαϊκής κοινότητας, δεν έπρεπε να μας βάλει στην διαδικασία υποβολής αιτήσεων και βιογραφικών"
. Τα παραπάνω δηλώνουν οι περισσότεροι ακαδημαϊκοί με τους οποίους συνομίλησε το vetonews.gr .

Αλλοι δε κάνουν λόγο ακόμα και για αποπληρωμή προεκλογικών γραμματίων της κ. Διαμαντοπούλου προς συγκεκριμένους πανεπιστημιακούς. Την Δευτέρα αναμένονται να συνεδριάσουν τα συλλογικά όργανα της εκπαιδευτικής κοινότητας του πανεπιστημίου προκειμένου να αποφασίσουν για τί θα πράξουν από εδώ και πέρα.
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 05 Μαρτίου 2010 08:09