Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σάββατο, 13 Ιουνίου 2015 10:51

Σέρβια, 5η Έκθεση Τοπικών Αγροτικών και Βιοτεχνικών Προϊόντων - Λαμπρά εγκαίνια απόλυτη επιτυχία (photo)

Σε εξέλιξη βρίσκεται από χθες στα Σέρβια και στο χώρο του παλιού ΄΄Τούρκικου Σχολείου΄΄η 5η Έκθεση Τοπικών Αγροτικών και Βιοτεχνικών Προϊόντων

Παρουσία πλήθους κόσμου και με την συμμετοχή 55 εκθετών το απόγευμα της Παρασκευής πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια της Έκθεσης που για πρώτη φορά διοργανώνεται στον συγκεκριμένο χώρο και όπως αποδείχτηκε έχει όλες τις προδιαγραφές-δυνατότητες να αποτελέσει το επίκεντρο αντίστοιχων εκδηλώσεων. Την τελετή των εγκαινίων τέλεσε ο Πρωτοσύγκελος της Ιεράς Μητρόπολης Σερβίων & Κοζάνης Πανοσιολογιότατος Αρχιμανδρίτης κ. Χριστοφόρος Αγγελόπουλος ενώ στη συνέχεια οι επισκέπτες είχαν την δυνατότητα να περιηγηθούν στα περίπτερα που βρίσκονται εντός και εκτός του κτιρίου. «Αποδεικνύουμε ότι είμαστε κοντά στον παραγωγό και στηρίζουμε με κάθε τρόπο τον πρωτογενή τομέα και την μεταποίηση. Ο Δήμος μας έχει όλες εκείνα τα στοιχεία που μπορούν να οδηγήσουν σε ανάπτυξη αρκεί όλοι μαζί να συνεργαστούμε και να δουλέψουμε για ένα καλύτερο αύριο» τόνισε στην ομιλία του ο Δήμαρχος Σερβίων – Βελβεντού κ. Αθανάσιος Κοσματόπουλος ενώ στις δυνατότητες που παρέχει ο νέος χώρος που διοργανώνεται η Έκθεση αναφέρθηκαν ο Αντιπεριφερειάρχης Οικονομικών Δυτικής Μακεδονίας κ. Φώτης Κεχαγιάς, οι Αντιδήμαρχοι κ.κ. Φώτης Ζυγούρης και Σταύρος Παπαδόπουλος και ο Πρόεδρος του ΕΒΕ Π.Ε. Κοζάνης κ. Κώστας Κυριακίδης. Το πρόγραμμα των Παράλληλων Εκδηλώσεων περιελάμβανε χορούς από τμήματα των Μορφωτικών Συλλόγων Σερβίων, Πλατανορεύματος, Λάβας, Μεσιανής, Λευκάρων, Κουβουκλίων, Φαρασιατών Βαθυλάκκου ενώ τραγούδια ακούστηκαν από την χορωδία του ΚΑΠΗ Βελβεντού. Για σήμερα το απόγευμα είναι προγραμματισμένη η εκδήλωση Γευσιγνωσίας ενώ θα ακολουθήσει η παρουσίαση χορών από τμήματα συλλόγων του δήμου. Η Έκθεση διοργανώνεται από τον Σύλλογο Εθελοντών ΄΄Σέρβια Εν Δράσει΄΄ και τον Δήμο Σερβίων – Βελβεντού.
Παράλληλες Εκδηλώσεις στο χώρο της Έκθεσης

Σάββατο 13 Ιουνίου
6μ.μ. - Εκδήλωση γευσιγνωσίας στο πλαίσιο υλοποίησης του διατοπικού σχεδίου «Γεύσεις Ελλήνων Εκλεκτές», Μέτρο 421 του τοπικού προγράμματος προσέγγισης LEADER Άξονας 4 ΠΑΑ 2007-2013 της ΟΤΔ Αναπτυξιακής Δυτικής Μακεδονίας Α.Ε.-ΑΝΚΟ.
9 μ.μ. Παραδοσιακοί χοροί από τμήματα Συλλόγων του Δήμου Σερβίων - Βελβεντού

Κυριακή 14 Ιουνίου

6μ.μ. Παιχνίδια για τα παιδιά (παντομίμα κ.α.) από την Θεατρική Ομάδα Σερβίων

 

Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 13 Ιουνίου 2015 10:56