Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σάββατο, 04 Ιουλίου 2015 17:32

Καταγγελία του συλλόγου ΗΛΙΑΧΤΙΔΑ για την ανακοίνωση της ΠΟΑμεΑ

Με έκπληξη διαβάσαμε την ανακοίνωση της ΠΟΑμεΑ  Δ. Μακεδονίας η οποία υπερβαίνοντας τον ρόλο της και τις αρμοδιοτητές της παρεμβαίνει σε πολιτικά ζητήματα.

 

Μετά από τη διαβεβαίωση που λάβαμε από τον εκπρόσωπο του συλλόγου μας στο Δ.Σ της ΠΟΑμεΑ  Δ. Μ. Λαβατσιώτη Χρήστο  ότι ουδέποτε κλήθηκε να παραστεί σε Δ.Σ. της ΠΟΑμεΑ για  το συγκεκριμένο θέμα , το διοικητικό συμβούλιο που εκτάκτως συγκαλέσαμε πήρε ομόφωνα την παρακάτω απόφαση:

Καταγγέλλουμε  την κατάπτυστη ανακοίνωση του Προέδρου  και της Γεν. Γραμματέα οι οποίοι εν αγνοία μελών του Δ. Σ. της ΠΟΑμεΑ  Δ. Μακεδονίας προέβησαν στην ανακοίνωση στο όνομα της ΠΟΑμεΑ  Δ. Μ. με την οποία εκφράζουν πολιτικές θέσεις σε θέματα τα οποία δεν απορρέουν  από τις αρμοδιότητες  που τους δίνει το καταστατικό και δεν συνάδει με τον ρόλο τους.

Δηλώνουμε ότι δεν ανεχόμαστε τα πολιτικά παιχνίδια σε βάρος των ατόμων με αναπηρία.

Απαιτούμε να αποσυρθεί άμεσα η ανακοίνωση η οποία εκθέτει το αναπηρικό κίνημα και τα μέλη-συλλόγους τηςΠΟΑμεΑ  Δ. Μακεδονίας, διαφορετικά δηλώνουμε ότι η συνοχή της ΠΟΑμεα Δ. Μακεδονίας βρίσκεται σε κίνδυνο.

ΤΟ Δ.Σ του Συλλόγου ΗΛΙΑΧΤΙΔΑ

Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 04 Ιουλίου 2015 17:37