Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Δευτέρα, 17 Αυγούστου 2015 10:36

Δήμος Σερβίων – Βελβεντού: Υλοποιείται έργο ασφαλτόστρωσης αγροτικών οδών

Ένα ιδιαίτερα σημαντικό έργο για τους αγρότες χαρακτήρισε την ασφαλτόστρωση 5χλμ. περίπου αγροτικής οδοποιίας στην Δ.Κ. Βελβεντού ο Δήμαρχος

Σερβίων – Βελβεντού Αθανάσιος Κοσματόπουλος. Ο Δήμαρχος Σερβίων – Βελβεντού υπόγραψε τη σχετική σύμβαση μαζί με τον ανάδοχο του έργου και τις επόμενες ημέρες θα ξεκινήσουν οι εργασίες όπως προβλέπει η σχετική μελέτη.
Πρόκειται για το έργο «ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΟΔΟΠΟΙΙΑ ΣΤΙΣ ΓΕΩΡΓΙΚΕΣ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΕΙΣ ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ» προϋπολογισμού σύμφωνα με τη μελέτη 615.000€, περιλαμβάνει τη βελτίωση της βατότητας σε αγροτικές οδούς της κτηματικής περιοχής Βελβεντού και αφορά την κατασκευή ασφαλτικών στρώσεων κυκλοφορίας με οριζόντια και κατακόρυφη σήμανση.
Η αντίστοιχη πρόταση κατατέθηκε από τη Δημοτική Αρχή τον περασμένο Δεκέμβριο, ακολούθησαν άμεσα, η ένταξη και η δημοπράτηση του έργου ενώ μέσα στο επόμενο δίμηνο αναμένεται να ολοκληρωθεί και η εκτέλεσή του. «Έχοντας ως βασική προτεραιότητα τη διευκόλυνση κάθε παραγωγικής δραστηριότητας στο Δήμο μας και ειδικότερα στον αγροτοκτηνοτροφικό τομέα, προχωρήσαμε ταχύτατα σε ότι απαιτούνταν για την όσο το δυνατόν πιο σύντομη εκτέλεση του έργου» τόνισε ο κ. Κοσματόπουλος υπογραμμίζοντας παράλληλα τη συνεργασία της Δημοτικής Αρχής με τις αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου για την συγκεκριμένη εξέλιξη στην υλοποίηση του έργου.

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 17 Αυγούστου 2015 10:40