Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τρίτη, 18 Αυγούστου 2015 10:49

Επιτυχημένο και το 2ο summer cump χορού του πολιτιστικού συλλόγου 'Κόζιανη'

Έκλεισε τις πύλες του με επιτυχία το 2ο summer cump χορού που διοργάνωσε στις 14-16 Αυγούστου 2015

και για δεύτερη χρονιά ο πολιτιστικός και λαογραφικός σύλλογος Κοζάνης «Η Κόζιανη», στις κατασκηνώσεις των προσκόπων Κοζάνης στη Γρίτσα Λιτοχώρου Πιερίας.
Εβδομήντα άτομα μέλη και φίλοι του συλλόγου με τα παιδιά μας μαζευτήκαμε σαν «μια μεγάλη παρέα» που είμαστε και απολαύσαμε χορό, θάλασσα, καλό φαγητό και πολύ παιχνίδι εμείς και τα παιδιά μας.
Το τριήμερο ήταν αφιερωμένο στις παραδουνάβιες περιοχές από τις οποίες διδαχτήκαμε χορούς από τον χοροδιδάσκαλο του συλλόγου κο Στογιάννη Λεωνίδα.
Πολλά τα γλέντια που στηνόταν ανά πάσα στιγμή παίζοντας για εμάς μουσική ο αντιπρόεδρος του συλλόγου κος Τράγιας Βασίλης.
Πολύ καλό το φαγητό και οι μεζέδες που ετοίμαζε για εμάς ο ακούραστος περιφερειακός έφορος προσκόπτων Δυτικής Μακεδονίας κος Μωυσιάδης Ηλίας.
Μεγάλη η προθυμία των κατασκηνωτών να βοηθήσουν σε οτιδήποτε, αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά ότι τα μέλη του συλλόγου έχουν ανεπτυγμένη μέσα τους και σε μεγάλο βαθμό την αξία του εθελοντισμού.
Πρέπει να πούμε γενικότερα ότι ήταν ένα πολύ καλό και ξεκούραστο τριήμερο για εμάς από το οποίο πήραμε δυνάμεις και χαλαρώσαμε σε κάποιο βαθμό.
Τέλος να ευχαριστήσουμε τους προσκόπους Κοζάνης για την φιλοξενία και όλους όσους συνέβαλαν στην οργάνωση και λειτουργία του τριημέρου.

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 18 Αυγούστου 2015 10:54