Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σάββατο, 29 Αυγούστου 2015 09:48

Φωτογραφίες και βίντεο από τις εκδηλώσεις του πολιτιστικού συλλόγου Αγίου Αθανασίου-1η γιορτή χειροποίητης πίτας

Αρκετός κόσμος παρακολούθησε το απόγευμα της Παρασκευής τον πανηγυρικό εσπερινό μετ΄ αρτοκλασίας στον Ιερό Ναό του Αγίου Αθανασίου

επί τη μνήμη της αποτομής της Kεφαλής του Tιμίου Προδρόμου και τις εκδηλώσεις του πολιτιστικού συλλόγου Αγίου Αθανασίου .
Η εκδηλώσεις άρχισαν με παρουσίαση 6 πιάτων που μαγείρεψαν οι μάγειρες –Κώστας Κολιός, Διονύσης Καπέλλος, Θανάσης Μπρουσάλης από την περιοχή, με τοπικά προϊόντα.
Η πρώτη ημέρα των εκδηλώσεων κορυφώθηκε με την 1η Γιορτή χειροποίητης πίτας που φτιάχτηκαν από τις γυναίκες της γειτονιάς .Οι τρεις μάγειροι δοκίμασαν και από τις 18 πίτες, βαθμολόγησαν τις καλύτερες και οι νικήτριες βραβεύτηκαν από το σύλλογο.
Το παρόν στην εκδήλωση έδωσε η πρόεδρος του ΟΑΠΝ Φανή Φτάκα, αφού έδωσε τα συγχαρητήρια στον σύλλογο για την οργάνωση και στις μαγειρικές ικανότητες των γυναικών «ευχήθηκε η Γιορτή χειροποίητης πίτας να καθιερωθεί ως θεσμός».
Οι εκδηλώσεις συνεχίζονται και το Σάββατο 29 Αυγούστου, στις 18.30 μ.μ. στο πάρκο του Ιερού Ναού με δραστηριότητες για παιδιά μεταξύ των οποίων ζωγραφική 100 μέτρων και θέμα «Η ζωή στη γειτονιά μας» καθώς και πλούσια παιδικά παιχνίδια για όλες τις ηλικίες.
Στις 21.00 μ.μ. οι εκδηλώσεις θα μεταφερθούν στο προαύλιο του 13ου Δημοτικού Σχολείου Κοζάνης, δίπλα στον Ιερό Ναό του Αγ. Αθανασίου, όπου και θα πραγματοποιηθεί η μουσικοχορευτική βραδιά του Συλλόγου, με παρουσίαση παιδικών χορευτικών τμημάτων, έκθεσης εικαστικών και φωτογραφίες από τις δραστηριότητες του Συλλόγου.
Στην μουσικοχορευτική βραδιά, που θα ξεκινήσει στις 21.30 μ.μ συμμετέχουν η γνωστή δημοτική ορχήστρα του Γιάννη Γρίβα, η οποία υπόσχεται κέφι και γλέντι για όλες τις προτιμήσεις.
Καλούμε όλους τους γείτονες και τις γειτόνισσες, συνδημότες και συνδημότισσες να συμμετάσχουν στην εκδήλωση και να περάσουμε μαζί με τους γείτονες μας λίγες στιγμές ξεγνοιασιάς και γλεντιού.

Ρεπορτάζ Μερόπη Βαχτσεβάνου

Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 29 Αυγούστου 2015 10:00

Πολυμέσα