Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τρίτη, 15 Σεπτεμβρίου 2015 01:24

Αποθέωσε με την παρουσία της και την φωνή της το κοινό του Φιλοπρόοδου η Ελεωνόρα Ζουγανέλη (photo-video)

Ρεπορτάζ: Μερόπη Βαχτσεβάνου Τον κύκλο των μουσικών εκδηλώσεων του φετινού καλοκαιριού επέλεξε να κλείσει  με την αγαπημένη Ελεωνόρα Ζουγανέλη

 ο  Φιλοπρόοδος Σύλλογος Κοζάνης το βράδυ της Δευτέρας στην ασφυκτικά γεμάτη κόσμο αυλή του συλλόγου. Στην κερασιά από κάτω.

Με την σφραγίδα και αισθητική της Ελεωνόρας

‘Βούλιαξε’ από κόσμο το στέκι του Φιλοπρόοδο,  με την παράσταση υψηλής αισθητικής, με πρόγραμμα απρόβλεπτο, ανατρεπτικό με την Ελεωνόρα επί σκηνής να μοιράζεται τα τραγούδια που αγαπάμε και ακούμε!

Με κάθε εμφάνισή της επιβεβαιώνει την πληθωρική της προσωπικότητα και καταθέτει την δική της ταυτότητα, το «σάουντρακ της δικής της γενιάς», που χωρά επιλογές μιας παγκόσμιας μουσικής σκηνής, διαφορετικές κουλτούρες, τολμηρές μίξεις, αλλά και τα νεανικά και πρόσφατα μελωδικά βιώματά της. Γι αυτό και οι συναυλίες της προσελκύουν πάντα πολύ κόσμο και κυρίως κόσμο όλων των ηλικιών.

Στην κάμερα vetonews.gr  ,η Ελεωνόρα «Χαίρομαι πάρα πολύ που είμαι εδώ. Είχα να έρθω πολλά χρόνια . Ήτανε στα πρώτα μου χρόνια ,που βρέθηκα ξανά σε αυτόν τον χώρο, ευχαριστώ πολύ για την πρόσκληση.»

Ο πρόεδρος του Φιλοπρόοδου Τάσος Γκλούμπος «Με μια μεγάλη μουσική παράσταση, με μια μεγάλη σύγχρονη και πολυαγαπημένη ερμηνεύτρια την Ελεωνόρα Ζουγανέλη. Πριν από 10 χρόνια ακριβώς ήταν εδώ στο στέκι με τον Μάνο Πυροβολάκη και στα πρώτα της βήματα έκανε πολύ μεγάλη εντύπωση στον κόσμο. Τώρα την έχουμε σήμερα εδώ κοντά μας για να μας χαρίσει μια αξέχαστη βραδιά.»

Παίζουν μαζί της οι εξαιρετικοί μουσικοί:

Καλαντζάκος Νίκος – πιάνο/ενορχήστρωση

Μπαρμπαγάλας Δημήτρης – κιθάρα

Πασσαλίδης Νίκος – μπουζούκι 

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 15 Σεπτεμβρίου 2015 07:17

Πολυμέσα