Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τετάρτη, 23 Σεπτεμβρίου 2015 11:51

Η Κ. Τσιομπάνου στο vetofm: ''Θετικός απολογισμός για τον Συμπαραστάτη, προβλήματα πολιτών με τις οφειλές στην ΔΕΥΑΚ και τις διακοπές νερού και Τηλεθέρμανσης

Εξι μήνες λειτουργίας «έκλεισε» ο θεσμός του Συμπαραστάτη του Δημότη στο Δήμο Κοζάνης και η κ. Κατερίνα Τσιομπάνου

μίλησε στο vetofm για τις υποθέσεις που διαμεσολάβησε κα ιπου στις περισσότερες έχουν δρομολογηθεί λύσεις.

Η κ. Τσιομπάνου ανέφερε οτι οι πολλές υποθέσεις που φθάνουν στην πόρτα του συμπαραστάτη αφορούν προβλήματα πολιτών απο διακοπές νερού που προβαίνει η ΔΕΥΑΚ οταν ο καταναλωτής χρωστά την τηλεθέρμανση και η δημοτικη επιχείρηση διακόπτει την παροχή του νερού.

Μέχρι σήμερα έχουν γίνει 25 καταγγελίες εκ των οποίων στις 15 υπήρξαν διαμεσολαβήσεις και οι υπόλοιπες είναι υπό επεξεργασία. πολλές απο αυτές τις υποθέσεις είναι αναρτημένες στο διαδίκτυο οπου οι πολίτες μπορούν να πάρουν μια γεύση για το πως και που διαμεσολαβεί ο συμπαραστάτης.

Οι πολίτες απευθύνονται στον συμπαραστάτη αισθανόμενοι οτι μπορεί οι αδικούνται απο τις υπηρεσίες, πράγμα που  ερευνάται απο την υπηρεσία μας. Υπάρχουν και πολίτες που απευθύνονται στην υπηρεσία μας αλλά δηλώνουμε αναρμόδιοι να διαμεσολαβήσουμε για διαφορές τρίτων παρά μόνο του πολίτη η επιχείρησης με οποιαδήποτε υπηρεσία του Δήμου Η κ. Κ. Τσιομπάνου κάλεσε τους πόλίτες χωρίς δισταγμό ''να έρθουν σε επικοινωνία με το συμπαραστάτη και να είναι σίγουροι πως εάν είναι στην αρμοδιότητα της υπηρεσίας θα  ασχοληθώ πολύ σοβαρά με την υπόθεση τους''.

Σπύρος Κουταβας

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 23 Σεπτεμβρίου 2015 12:21