Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τρίτη, 04 Ιανουαρίου 2011 06:23

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ Ν. ΚΑΜΠΟΥΡΙΔΗ ΣΤΟ vetonews.gr, ΣΕ ΣΧΟΛΙΟ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ''ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ''

Θα περίμενα από τον συντάκτη του σχολίου που δημοσιεύθηκε την Δευτέρα 3 Ιανουαρίου 2011 στις στήλες της ιστοσελίδας σας, πρώτα απ’ όλα να αιτιολογήσει τα όσα ανωνύμως μου καταλογίζει στο σχόλιό του. Στη συνέχεια να αναλογιστεί την πρόσφατη ετυμηγορία ..
των δημοτών της Τοπικής Κοινότητας Πρωτοχωρίου, καθώς και τις τρεις προηγούμενες. Τέλος τον παρακαλώ να προσπαθεί στο μέλλον να διακρίνει τις διαφορές μεταξύ της κριτικής που εδράζεται στην πολιτική λειτουργία των προσώπων που εκτίθενται δημόσια και εκείνης της «προσωπικής εμπάθειας».

Καμπουρίδης Νίκος
«Κοινοτικός εκπρόσωπος και ο άνθρωπος του εκάστοτε δημάρχου»

Απάντηση της στήλης Παρασκήνιο
Το σχόλιο στη στήλη «ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ» για τους γνωρίζοντες την ελληνικήν είναι συγκεκριμένο και ευκατανόητο. Για τους έχοντες όμως δυσκολία κατανόησης του λόγου, να θυμίσω ότι η επανάληψη της ανάγνωσης είναι προϋπόθεση μαθήσεως.
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 07 Ιανουαρίου 2011 11:05