Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Πέμπτη, 13 Ιανουαρίου 2011 12:42

Στην Αθήνα για Τελωνείο και ΔΟΥ η Δήμαρχος Βοΐου

Η ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΒΟΪΟΥ Π. ΟΡΦΑΝΙΔΟΥΣτη συνάντησή της με τη Διευθύντρια του Υπουργείου κα Χατζή, η Δήμαρχος Βοΐου -που συνοδευόταν από τον απερχόμενο Δήμαρχο Σιάτιστας κ. Κώστα Κοσμίδη και τον Διευθυντή της ΔΕΠΠΤΑΣ κ. Γιώργο Κουζιώνη- ζήτησε  τη συνέχιση της λειτουργίας του Τελωνείου δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στον όγκο και την αξία των συναλλαγών, τη γεωγραφική του θέση (Εγνατία, κάθετος άξονας Μπάρας Κρυσταλλοπηγής), το γεγονός ότι εξυπηρετείται και ο Νομός Γρεβενών, ενώ δεσμεύτηκε ..

και για την παροχή κάθε διευκόλυνσης από πλευράς του Δήμου για την απρόσκοπτη λειτουργία του Τελωνείου στο μέλλον.
Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε πολύ καλό κλίμα, ενώ η Διευθύντρια του Υπουργείου, κα Χατζή, ανέφερε ότι οι όποιες αλλαγές, θα γίνουν με αντικειμενικότητα και συνυπολογισμό όλων των κριτηρίων που έχουν τεθεί από πλευράς Υπουργείου, με έμφαση στον όγκο των συναλλαγών και τη γεωγραφική θέση.
Στην ίδια συνάντηση η Δήμαρχος Βοΐου, κα Ορφανίδου έθεσε και το θέμα της συνέχισης της λειτουργίας των ΔΟΥ Σιάτιστας και Νεάπολης, ώστε οι πολίτες του Δήμου Βοΐου να συνεχίσουν να εξυπηρετούνται χωρίς να χρειάζεται να διανύουν πολύ μεγάλες αποστάσεις.
Επιπλέον συζητήθηκαν θέματα σχετικά με τη λειτουργία των Κληροδοτημάτων και Ιδρυμάτων, την εποπτεία των οποίων έχει το Υπουργείο Οικονομικών, όπως εξάλλου και η λειτουργία των Α.Τ. Σιάτιστας και Νεάπολης.
Οι οριστικές αποφάσεις από το Υπουργείο Οικονομικών θα ληφθούν, όπως έγινε γνωστό, μετά τις απόψεις που θα κατατεθούν και από τους υπηρεσιακούς παράγοντες.
 

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 13 Ιανουαρίου 2011 12:49