Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Πέμπτη, 20 Ιανουαρίου 2011 19:22

Μικρής εκτασης επεισόδια έξω απο το χωρο που μιλούσε ο πρωθυπουργός

εξω απο την αιθουσα τεχνηςΜικρής έκτασης επεισόδια είχαμε αργά το απόγευμα στην Κοζάνη όταν μικρές ομάδες διαδηλωτών προσπάθησαν ναπροσεγγίσουν το χώρο που θα μιλούσε ο πρωθυπουργός. Στην μια ομάδα που δεν συμμετείχαν πάνω από 25 άτομα και αποτελείτο από μερίδα συνδικαλιστών της ΔΑΚΕ και της εργατικής αλληλεγγύης, απωθήθηκαν από τους αστυνομικούς .

Στο δεύτερο μπλόκο συμμετείχαν οι φοιτητές οι όποιοι απομακρύνθηκαν  με χρήση χημικών και οβίδες κρότου  λάμψης. Πριν από λίγο οι φοιτητές έκαναν πορεία στους κεντρικούς δρόμους της πόλης και αυτή την ώρα έχουν συγκεντρωθεί έξω από το κτίριο της αστυνομικής διεύθυνσης Κοζάνης. Στη Κοζάνη σήμερα σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τον αντικαπνιστικό νόμο δεν άνοιξαν τα καφέ και τα εστιατόρια της πόλης ενώ  ιδιοκτήτες, εργαζόμενοι και θαμώνες των μαγαζιών εκαναν μια μεγάλη σε όγκο  αλλά ειρηνική διαμαρτυρία στην κεντρική πλατεία η οποία κατέληξε στον χώρο της ομιλίας του κ. Παπανδρέου. Αντιπροσωπεία των επιχειρηματιών του χώρου διασκέδασης συναντήθηκε με ανθρώπους του πρωθυπουργού όπου και εξέφρασε τις θέσεις της, ενώ επέδωσε σχετικό διάβημα με το οποίο ζητήθηκε τροποποίηση του αντικαπνιστικού νόμου στους χώρους πώλησης αλκοόλ, χωρίς ωστόσο να πάρει συγκεκριμένη απάντηση, παρά μόνο την δέσμευση πως το αίτημα θα μεταφερθεί στον πρωθυπουργό.

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 10 Ιουλίου 2017 10:05