Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Δευτέρα, 21 Μαρτίου 2011 11:34

Δικαιώθηκαν δικαστικά οι εργαζόμενοι για την απόλυση συναδέλφου τους απο το πολυκατάστημα ''ΑΡΒΑΝΙΤΙΔΗ''

arvanitid
Δικαιώθηκαν ακόμη και δικαστικά οι εργαζόμενοι στα Σούπερ Μάρκετ ''ΑΡΒΑΝΙΤΙΔΗΣ'' μετά την προσφυγή που έκαναν στην συγκεκριμένη εταιρία για την απόλυση συνεδέλφου τους. Εξέδωσαν την παρακάτω ανακοίνωση: Το Δ.Σ. του Σωματείου μας, συνεχίζοντας ...

τον αγώνα του για την προάσπιση των εργασιακών δικαιωμάτων των συναδέλφων μετά την θετική απόφαση του ΣΕΠΕ με την οποία κρίνονταν παράνομη και καταχρηστική η απόλυση της Αντιπροέδρου του Σωματείου κέρδισε και την δικαστική μάχη.
Η εξέλιξη αυτή δικαιώνει και όλους στους εργαζόμενους οι οποίοι παρά τους εκβιασμούς και τις απειλές αγκάλιασαν από την πρώτη στιγμή και στήριξαν τις προσπάθειες ίδρυσης του Σωματείου.

Καλούμε την επιχείρηση «ΑΡΑΒΑΝΙΤΙΔΗΣ ΑΕΕ» να υλοποιήσει άμεσα την δικαστική εντολή, να ανακαλέσει την παράνομη απόλυση της συναδέλφου και να καθίσει στο τραπέζι του διαλόγου για το σύνολο των προβλημάτων που απασχολούν και την επιχείρηση και τους εργαζόμενους.

Καλούμε τους εργαζόμενους να συσπειρωθούν γύρω από το Σωματείο και τους διαβεβαιώνουμε με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο ότι και την διάθεση και τα μέσα διαθέτουμε για να προασπίσουμε τα εργασιακά τους δικαιώματα.

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 21 Μαρτίου 2011 18:02