Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Δευτέρα, 12 Οκτωβρίου 2015 17:35

Επιστολή 'ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ' στον αντιπεριφερειάρχη Π.Πλακεντά για συντήρηση και διαγράμμιση της παλαιάς Επαρχιακής οδού Πτολεμαΐδας – Κοζάνης

Με την παρούσα, θέλουμε να επισημάνουμε την ανάγκη που υπάρχει για άμεση παρέμβασή σας, μέσω των υπηρεσιών σας,

προκειμένου να γίνει η απαραίτητη συντήρηση και σήμανση-διαγράμμιση της παλαιάς Επαρχιακής Οδού Πτολεμαΐδας-Κοζάνης.
Συγκεκριμένα, από το ύψος του ΑΗΣ Καρδιάς μέχρι την είσοδο της πόλης της Πτολεμαΐδας, η οριζόντια σήμανση-διαγράμμιση σε αρκετά μάλιστα σημεία και για εκατοντάδες μέτρα, δεν υφίσταται καν με αποτέλεσμα να καθίσταται άκρως επικίνδυνη η οδήγηση των οχημάτων και ειδικά αυτή την περίοδο που οι καιρικές συνθήκες δεν είναι καλές (ομίχλη, βροχή κλπ). Το πρόβλημα, όπως γίνεται αντιληπτό, επιδεινώνεται κατά τις βραδινές ώρες καθώς οι οδηγοί αδυνατούν να διακρίνουν τα όρια του οδοστρώματος.
Κύριε Αντιπεριφερειάρχη
Γνωρίζετε πολύ καλά ότι στην παλαιά Επαρχιακή Οδό Πτολεμαΐδας-Κοζάνης, κινούνται σε καθημερινή βάση και για ολόκληρο το 24ωρο, εκατοντάδες οχήματα που μεταφέρουν εργαζόμενους στους Σταθμούς και στα Ορυχεία της ΔΕΗ Α.Ε αλλά και άλλοι διερχόμενοι οδηγοί, με αποτέλεσμα να είναι ορατός ο κίνδυνος πρόκλησης τροχαίων ατυχημάτων.
Ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ, εκπροσωπώντας χιλιάδες εργαζόμενους για τους οποίους είναι υποχρεωμένος φροντίζει και να λαμβάνει μέριμνα, επισημαίνει όλα τα παραπάνω και εφιστά την προσοχή σας για την διενέργεια –άμεσα- των αναγκαίων διαδικασιών.

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 12 Οκτωβρίου 2015 17:41