Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Πέμπτη, 22 Οκτωβρίου 2015 12:35

''Βόμβα'' του πρόεδρου της Δεπεποκ Α. Ζιάμπρα στο vetofm: ''Δεν είναι στην προτεραιότητα μας το Κέντρο διάδοσης Τεχνολογίας στην ΖΕΠ'' (βιντεο)

Δεν είναι στην προτεραιότητα της δημοτικής αρχής το Κέντρο Διάδοσης Τεχνολογίας στην ΖΕΠ τόνισε στο vetofm ο πρόεδρος της ΔΕΠΕΠΟΚ κ. Αρίων Ζιάμπρας.

Με αφορμή την πρόσκληση ενδιαφέροντος για την δημιουργία λογότυπου για το ΚΔΤ ο κ. Ζιαμπρας αποκάλυψε ότι λόγω και της δύσκολης κατάστασης που επικρατεί σε ότι αφορά τα οικονομικά δεν είναι στην άμεση προτεραιότητα η υλοποίηση του έργου στην ΖΕΠ. Παρόλα αυτά συνέχισε μια καλή μελέτη που θα τελειώσει φέτος και που αφορά την βιωσιμότητα του έργου μπορεί ανα πάσα στιγμή να ενεργοποιηθεί όταν βελτιωθούν οι συνθήκες.

Ο πρόεδρος της ΔΕΠΕΠΟΚ τόνισε οτι Οικονομικά είναι αναντίστοιχο μέγεθος ο προυπολογισμος του εργου που αγγίζει τα 14 €. Ο κ. Ζιάμπρας ρωτήθηκε εάν το έργο της βιβλιοθήκης και το έργο στην του ΚΔΣ στην ΖΕΠ αποτελούν μεγάλο φορτίο για την δημορική αρχή ως προς την διαχείριση τους σημείωσε ότι, ''μας απασχολεί η βιωσιμότητα του έργου αφότου ολοκληρωθεί και είμαστε συγκρατημένοι γιατί έχουμε και το έργο της βιβλιοθήκης το οποίο έχει ήδη δρομολογηθεί''.

Το εργο εχει επιλεγεί απο την ΔΕΠΕΠΟΚ και απο τον Δήμο να ενταχθεί στο νέο χρηματοδοτικό πρόγραμμα που έρχεται και αυτή την ωρα βρίσκεται σε εξέλιξη η νέα μελέτη βιωσιμότητας που έχει ζητήσει ο Δήμος. Η προηγούμενη μελέτη έκρινε το έργο βιώσιμο και μένει να δούμε τι θα βγάλει η καινούργια μελέτη που έχει παραγγείλει ο πρόεδρος της ΔΕΠΕΠΟΚ. 

 

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 22 Οκτωβρίου 2015 13:11