Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Πέμπτη, 29 Οκτωβρίου 2015 10:26

vetofm - Σφοδρή επίθεση του Π. Ζάμπακα μιλώντας για την κατάσταση στο Ειδικο Γυμνάσιο Κοζάνης: ''Να παραιτηθεί ο προϊστάμενος της δευτεροβάθμιας κ. Σαβιλιωτίδης εάν δεν μπορεί να τοποθετήσει εκπαιδευτικούς στο σχολείο''

Χωρίς προσωπικό το Ειδικό Γυμνάσιο Κοζάνης. Αυτό κατήγγειλε ο αντιπρόεδρος του Συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του σχολείου Π. Ζάμπακας μιλώντας στο Vetofm.

O κ. Ζαμπακας ανέφερε ότι το σχολείο ξεκίνησε την λειτουργία του μόλις προχθές και το ωράριο των μαθημάτων στο ωρολόγιο πρόγραμμα είναι μειωμένο γιατί δεν υπάρχουν εκπαιδευτικοί. Δηλαδή το σχολείο λειτουργεί σε τρίωρα αντί για πεντάωρα η εξάωρα μαθήματα. Ο κ. Ζάμπακας έδειξε ως υπεύθυνο για αυτή την κατάσταση τον προϊστάμενο της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης των κ. Σαβιλιωτίδη αφού σύμφωνα με τον καθηκοντολόγιο είναι ο αρμόδιος για την τοποθέτηση του εκπαιδευτικού προσωπικού στο σχολείο.

Ανέφερε ότι ''η εκπαίδευση είναι υποχρεωτική και ότι τα παιδιά πρέπει να είναι στο σχολείο τους και ας απαντήσουν ο κ. Σαβιλιωτίδης και ο Κωσταντόπουλος στα παιδιά μας εάν είναι ισότιμα με τα αλλά παιδιά στα υπόλοιπα σχολείο''.  Ο κ. Ζάμπακας τόνισε οτι η Κατάσταση με το μειωμένο ωράριο των σχολείων οφείλεται στο γεγονός ότι την φετινή χρονιά προσέλαβαν λιγότερους εκπαιδευτικούς. ''Εάν ο Κωνσταντόπουλος που είναι Περιφερειακός διευθυντής και ο προϊστάμενος της δευτεροβάθμιας κι. Σαβιλωτίδης δεν μπορούν να ασκήσουν τα καθήκοντα τους που είναι η κάλυψη των κενών στα σχολεία να παραιτηθούν από την θέση ευθύνης που έχουν.Και σημείοωσε με αγανάκτηη οτι ''άλλος δρόμος δεν υπάρχει για αυτούς ούτε για μας και για τον αγώνα που κάνουμε για την λειτουργία του σχολείου''.

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 29 Οκτωβρίου 2015 10:56