Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τρίτη, 10 Νοεμβρίου 2015 20:05

Στο Δίκτυο Πόλεων εντάχθηκε ο δήμος Σερβίων Βελβεντού

Μέλος και τυπικά του Δικτύου Πόλεων με Λίμνες είναι ο Δήμος Σερβίων – Βελβεντού καθώς μετά τη σχετικά αποδοχή του αιτήματος και την ένταξη

του δήμου στο Δίκτυο πραγματοποιήθηκε και η επίσημη παρουσίασή του κατά τη διάρκεια των εργασιών της ετήσιας Γενικής Συνέλευσης των μελών του Δικτύου.
Η Γενική Συνέλευση πραγματοποιήθηκε το διήμερο 7 – 8 Νοεμβρίου στη Λίμνη Πλαστήρα (Πεζούλα Καρδίτσας) και τον Δήμο Σερβίων-Βελβεντού εκπροσώπησε ο Αντιδήμαρχος Σταύρος Παπαδόπουλος ο οποίος παρουσίασε αναλυτικά στοιχεία για τις λίμνες Πολυφύτου και Ιλαρίωνα καθώς και γενικότερα για το δήμο.
Κατά την παρουσίαση προβλήθηκε σχετικό βίντεο με εικόνες από τις λίμνες Πολυφύτου και Ιλαρίωνα με τον κ. Παπαδόπουλο να υπογραμμίζει τις δυνατότητες που προσφέρουν οι Τεχνητές Λίμνες στα θέματα τουρισμού και αλιείας, θέτοντας παράλληλα ζητήματα που αφορούν στη συνεργασία των δήμων με Τεχνητές Λίμνες και της ΔΕΗ. Στις θεματικές ενότητες της Γενικής Συνέλευσης συζητήθηκαν θέματα όπως η αξιοποίηση μέσα από τις σχετικές εμπειρίες των τεχνητών λιμνών, η συμμετοχή του Δικτύου στα προγράμματα (Balkan Med και Europe for citizens) η αξιοποίηση Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων για τις λίμνες των μελών του Δικτύου με αντίστοιχη παρουσίαση όλων των παραπάνω από εξειδικευμένα στελέχη που βρίσκονται στην υπηρεσία των μελών του Δικτύου.

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 10 Νοεμβρίου 2015 20:14