Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Κυριακή, 29 Νοεμβρίου 2015 12:36

Για κλοπή συνελήφθησαν τέσσερα άτομα στο Κοντοβούνι Κοζάνης

Στις 28 Νοεμβρίου το απόγευμα σε περιοχή της Κοζάνης, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Κοζάνης σε συνεργασία με

αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Παράνομης Μετανάστευσης (Τ.Δ.Π.Μ.) Σερβίων, συνέλαβαν τέσσερις υπηκόους Ρουμανίας, δύο γυναίκες (32 και 40 χρονών) και δύο άνδρες (24 και 40 χρονών), για κλοπή.

Συγκεκριμένα, οι δύο γυναίκες προσέγγισαν το σπίτι 65χρονης ημεδαπής στο Κοντοβούνι Κοζάνης και με τη μέθοδο της απασχόλησης κατάφεραν να της αφαιρέσουν μία χρυσή αλυσίδα και ένα χρυσό σταυρό, ενώ στη συνέχεια επιβιβάστηκαν σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο όπου τις ανέμεναν ο 32χρονος και ο 40χρονος και έφυγαν με κατεύθυνση την Κοζάνη.

Ύστερα από επισταμένες αναζητήσεις το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο εντοπίστηκε και σταθμεύθηκε από τους αστυνομικούς, ενώ σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε βρέθηκαν εντός αυτού, σε ειδικά διαμορφωμένη κρύπτη τα ανωτέρω κλοπιμαία τα οποία κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στην ιδιοκτήτρια τους καθώς και διάφορα άλλα κοσμήματα, των οποίων η προέλευση ερευνάται.

Προανάκριση για την υπόθεση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Κοζάνης, ενώ εξετάζεται η συμμετοχή των ανωτέρω, σε άλλες παρόμοιες αξιόποινες πράξεις.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης

Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 29 Νοεμβρίου 2015 12:39