Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τρίτη, 08 Δεκεμβρίου 2015 08:43

Ποιοί φορείς και σωματεία αποφάσισαν μεχρι τώρα να συμμετάσχουν στο συλλαλητήριο για το νοσοκομείο Κοζάνης

Τα σωματεία και οι φορείς που αποφάσισαν συμμετοχή στο συλλαλητήριο:

 

- Το Σωματείο Εργαζομένων Δ.Ε.Σ.Μ.Η.Ε. ΔΕΗ Η «ΕΝΩΣΗ»,  συμμετέχει στο Πανκοζανίτικο Συλλαλητήριο και  καλεί  όλα τα μέλη του, και όλους τους πολίτες, να συμμετέχουν δυναμικά στο συλλαλητήριο που θα πραγματοποιηθεί  την Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου 2015 και ώρα 11:00 στην κεντρική πλατεία της Κοζάνης.

Ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΤΟ ΠΑΝΚΟΖΑΝΙΤΙΚΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ (9/12) ΑΠΑΙΤΩΝΤΑΣ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ. Την Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου «ΕΝΩΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΦΩΝΕΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΜΑΤΣΙΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΟΖΑΝΗΣ». Την Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου απαιτούμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ το δικαίωμά σε ένα σύστημα υγείας ικανό να ανταποκριθεί στις ανάγκες των παιδιών, των ηλικιωμένων, των εργαζόμενων, στις ανάγκες ΟΛΩΝ ΜΑΣ. Την Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου κάνουμε ένα βήμα μπροστά για να μπορούμε να έχουμε νοσοκομειακή ιατροφαρμακευτική περίθαλψη.

- Το Εργατικό Κέντρο Ν. Κοζάνης, εν όψει του παγκοζανίτικου συλλαλητηρίου διαμαρτυρίας για το Νοσοκομείο Κοζάνης, αποφάσισε 4ωρη (τετράωρη) στάση εργασίας την Τετάρτη 9 Δεκέμβρη και ώρα 11.00 με 15.00.

Ο Σύλλογος Λογιστών Κοζάνης θα συμμετέχει στο Πανκοζανίτικο συλλαλητήριο την Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου και ώρα 11.00π.μ. στην Κεντρική Πλατεία Κοζάνης . Για το λόγο αυτό  τα γραφεία μας θα παραμείνουν κλειστά καθ ’ όλη την διάρκεια της ημέρας. Για το λόγο αυτό  τα γραφεία μας θα παραμείνουν κλειστά καθ ’ όλη την διάρκεια της ημέρας.

- Η ΚΤΕΛ Αστικών Γραμμών Κοζάνης αποφάσισε να συμμετάσχει ενεργά στο προγραμματισμένο για την Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου πανκοζανίτικο συλλαλητήριο, που θα πραγματοποιηθεί στην κεντρική πλατεία της πόλης, στις 11:00 το πρωί.

Η Εκτελεστική Γραμματεία του Νομαρχιακού Τμήματος ΑΔΕΔΥ Κοζάνης αποφάσισε ομόφωνα  μετά από συνεδρίαση  διευκολυντική 4ωρη (τετράωρη) Στάση Εργασίας την Τετάρτη, 9 Δεκεμβρίου 2015, από τις 11:00πμ έως τη λήξη του ωραρίου. Η Στάση Εργασίας πραγματοποιείται προκειμένου να διευκολυνθούν οι συνάδελφοι που επιθυμούν να συμμετάσχουν στο Πανκοζανίτικο Συλλαλητήριο διαμαρτυρίας για το Νοσοκομείο Κοζάνης  στις 11:00πμ,  στην Κεντρική Πλατεία Κοζάνης

- Το Δ.Σ. του Συλλόγου Εργαζομένων του Νοσοκομείου Κοζάνης καλεί τα μέλη του και τους πολίτες να συμμετέχουν την Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου 2015 και ώρα 11.00 στο Πανκοζανίτικο Συλλαλητήριο Διαμαρτυρίας για το Μαμάτσειο Νοσοκομείο, στην κεντρική πλατεία της Κοζάνης

- Το Π.Τ του Συλλόγου Κοινωνικών Λειτουργών Δυτ. Μακεδονίας, συμμετέχει την Τετάρτη, 9/12/2015 και ώρα 11:00 π.μ, στην κεντρική πλατεία, στο "ΠανΚοζανίτικο Συλλαλητήριο για την Υγεία" των συντονιστικών φορέων για το Μαμάτσειο. 

 

 

 

 

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 08 Δεκεμβρίου 2015 08:56