Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τρίτη, 12 Ιανουαρίου 2016 15:50

Μήνυση του δημάρχου Κοζάνης στην Πανελλαδική Φιλοζωική Ομοσπονδία και στην οργάνωση ''Αγγίζωο'' Η αντιδήμαρχος στον Εισαγγελέα για απειλές κατά της ζωής της

Ο Λευτέρης Ιωαννίδης χαρακτήρισε τις καταγγελίες ως "λάσπη στον ανεμιστήρα", "ψευδή" και "συκοφαντικά", λέγοντας πως είναι "μεγαλοπρεπέστατο ψέμα".

Είπε πως έχουν γίνει αναφορές με επιστολές στον Εισαγγελέα (από πρόσωπα που ο δήμος στην παρούσα φάση δεν γνωρίζει) στις οποίες λέγονται "απίστευτα ψέματα", σύμφωνα με τον ίδιο. Μάλιστα ο Δήμαρχος, η αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος και η νομική υπηρεσία του Δήμου θα προβούν σε μηνύσεις για συκοφαντική δυσφήμηση και θα πάνε αύριο το πρωί στον εισαγγελέα. Μάλιστα η αντιδήμαρχος Ελένη Τασοπούλου θα κάνει μήνυση και κατά συγκεκριμένου προσώπου που την εξύβρισε και την απείλησε. Η ίδια έχει πάει στην αστυνομία και θα πάει για το θέμα αυτό και στον εισαγγελέα, ενώ ο Λευτέρης Ιωαννίδης αναφέρθηκε επίσης στο θέμα.

Θα κληθούν να λογοδοτήσουν στη δικαιοσύνη οι για τα όσα απίστευτα γράφουν, είπε χαρακτηριστικά ο δήμαρχος, διευκρινίζοντας πως τα κουτάβια που πέθαναν είναι πολύ λιγότερα και συγκεκριμένα 70 μικρά και 10 ενήλικα. Μάλιστα τα κουτάβια πέθαναν όλα σε διάστημα μιας εβδομάδας γιατί είχαν προσβληθεί από μόλυνση, βακτήριο και αυτά αποδεικνύονται από τους κτηνιάτρους.

"Δώσαμε αρμοδιότητες σε φιλόζωους και η στάση τους ήταν επικίνδυνη και θα κληθούν να λογοδοτήσουν¨, είπε μεταξύ άλλων ο δήμαρχος, αναφερόμενος προφανώς σε άτομο μέλος φιλοζωικού σωματείου που απασχολούνταν στο κυνοκομείο και γίνονται κινήσεις ήδη από το δήμο για την απομάκρυνση του.

"Θίγεται η προσωπική μας αξιοπρέπεια και η επαγγελματική αξιοπρέπεια ατόμων", είπε σε έντονο ύφος ο Λευτέρης Ιωαννίδης, μιλώντας με σκληρή γλώσσα για το "ντεμέκ" φιλοζωικό κύκλωμα που απειλεί και υβρίζει.

πηγη:http://www.prlogos.gr/

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 12 Ιανουαρίου 2016 15:59