Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σάββατο, 16 Ιανουαρίου 2016 15:05

Η στιγμή που ο συζυγοκτόνος οδηγείται στον ανακριτή- Λεπτομέρειες από την δικηγόρο της οικογένειας του θύματος (video)

Στον Ανακριτή, για να απολογηθεί, οδηγήθηκε, σήμερα Σάββατο, ο 40χρονος συζυγοκτόνος από το Βελβεντό.

Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση και μετανιωμένος για την πράξη του φέρεται να είναι ο σύζυγος της άτυχης Ανθής Λινάρδου, ο οποίος το βράδυ του περασμένου Σαββάτου έπνιξε την 37χρονη γυναίκα και στη συνέχεια έθαψε το πτώμα της στο χωράφι το οποίο φρέζαρε για να καλύψει τα ίχνη του!
Σύμφωνα με τον συνήγορο υπεράσπισης του δολοφόνου, ο κατηγορούμενος έχει μετανιώσει για το κακό που έκανε και ανησυχεί για τα τρία παιδιά του, ωστόσο, όπως υποστήριξε ο δικηγόρος, «είχε σοβαρό λόγο να αφηνιάσει και να δώσει τέλος στην ζωή της».

Η δικηγόρος της οικογένειας του θύματος Παρασκευή Σαββίδου, μιλώντας στους δημοσιογράφους ,ανέφερε για τα παιδιά που είναι το πιο ευαίσθητο σημείο στην όλη υπόθεσης «ενημερώθηκαν προχθές το απόγευμα από την μητέρα της Ανθής, μετά βέβαι από προτάσεις και συμβουλές ψυχολόγων, Η μαμά σας έγινε ένα αστεράκι στον ουρανό και ο πατέρας  σας έχει κάποια προβλήματα και  γι΄αυτό το λόγο δεν μπορεί να σας δει .» Συνέχισε «δεν θέλουμε σε αυτή την ευαίσθητη ηλικία να μάθουνε για ποιο λόγο απουσιάζει η μαμά τους. Προπσαθούμε με κάθε τρόπο και τη βοήθεια των ψυχολόγων να το αντιμετωπίσουμε όσο πιο εύκολα γίνεται ».

 πηγή: www.newsbomb.gr και kozan.gr 

επιμέλεια :Β.Μ.

Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 16 Ιανουαρίου 2016 15:29

Πολυμέσα