Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σάββατο, 16 Ιανουαρίου 2016 20:16

Στο Άλσος wine bar η κοπή πίτας του Συλλόγου Γυναικών Κοζάνης (video-photo)

Ρεπορτάζ Μερόπη Βαχτσεβάνου Την παραδοσιακή πρωτοχρονιάτικη πίτα τους έκοψαν το απόγευμα του Σαββάτου ο

σύλλογος γυναικών Κοζάνης στον γεμάτο κόσμο ανακαινισμένο χώρο αναψυχής , Άλσος Wine Bar .
Η πρόεδρος του Συλλόγου, Αλέκα Καρυπίδου, έκανε ένα σύντομο απολογισμό της χρονιάς που πέρασε και μαζί με τα μέλη του συλλόγου προχώρησαν σε μια πράξη μνήμης για τον μαθητή της 'Πανδώρας' και μουσικό στο παραδοσιακό συγκρότημα ΄Κόζιανη΄ Δημήτρη Μαλτέζο που έφυγε από τη ζωή πριν έναν χρόνο.
Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν μέλη της Πανδώρας, που με τις όμορφες μουσικές τους νότες, χρωμάτισαν την εκδήλωση.
Μετά την κοπή της βασιλόπιτας ακολούθησε κλήρωση δώρων προσφοράς του συλλόγου και η εκδήλωση συνεχίστηκε με χορό και πολύ κέφι.
Το Δ.Σ του συλλόγου ευχαριστεί τον κ. Π. Καραχάλιο και τα παιδιά της 'Πανδώρας' για την συμμετοχή τους , όπως και το αρτοποιείο του Σιδέρη και τον φούρνο Γεωργάκα για την ευγενική προσφορά πίτας και εδεσμάτων στον σύλλογο, αλλά και τις γυναίκες που από το υστέρημα τους πρόσφεραν διάφορα εδέσματα.
Στην εκδήλωση παρευρέθησαν ο βουλευτής ΑΝΕΛ Χάρης Κάτανας, η εκπρόσωπος της τοπικής ΛαΕ Ευγενία Ουζουνίδου, πρόεδρος Κοινοφελούς Μ.Κουτσοσίμος και η Βάσω Βακουφτσή.
Ο Σύλλογος εύχεται καλή χρονιά και υγεία στα μέλη φίλους του συλλόγου και σε όλο τον κόσμο.

Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 16 Ιανουαρίου 2016 20:45

Πολυμέσα