Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τρίτη, 19 Ιανουαρίου 2016 17:55

Ανακοίνωση της Κίνησης Γυναικών Βελβεντού για την ανεξαρτησία του Δήμου

2015! Άλλος ένας χρόνος για το Βελβεντό χωρίς διοικητική-δημοτική  αυτονομίαH οικονομική κρίση βαθαίνει, οι κοινωνικές δομές του νέου Δήμου (τερατουργήματος) αποδομούνται.

Πόσες μέρες κλειστό το αγροτικό ιατρείο; Όσοι πάνε και ξαναπάνε, ξέρουν. Αλλά οι υπεύθυνοι, ανεύθυνα υψώνουν μαρμάρινα είδωλα για να κρύψουν την ανεπάρκειά τους.
Χωρίς συσσίτιο μένουν επίσης αρκετοί ηλικιωμένοι και ανήμποροι συνάνθρωποί μας, καθώς το συσσίτιο που οργάνωνε η κοινωνική μέριμνα , με τη συμμετοχή πολλών εθελοντριών και προσφορές συντοπιτών, χαρακτηρίστηκε παράνομο και σταμάτησε.
Όταν σ' άλλους Δήμους συστήνονται συσσίτια αλληλεγγύης και γίνονται δράσεις για να προστατευτούν ευπαθείς ομάδες, όπως ηλικιωμένοι και ΑμΕΑ, εδώ καταργούνται.
Βλέποντας λοιπόν τα κενά που αφήνει η ελλιπής λειτουργία του νεόκοπου Δήμου, θελήσαμε σαν ΚΙΝΗΣΗ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΒΕΛΒΕΝΤΟY ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ, να οργανώσουμε μια μικρή γιορτή – κοπή πίτας, κάτι που έγινε και στο παρελθόν παράλληλα με άλλες δράσεις για τα άτομα με ειδικές ανάγκες, θέλοντας να εκφράσουμε με αυτόν τον τρόπο την αγάπη και την συμπαράσταση μας.

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 19 Ιανουαρίου 2016 18:36