Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τετάρτη, 20 Ιανουαρίου 2016 20:13

Οι αλλαγές για τη φετινή αποκριά που προτάθηκαν από τον ΟΑΠΝ στην συνάντηση με τους εμπλεκόμενους φορείς (photo)

Ρεπορτάζ Μερόπη Βαχτσεβάνου Με σκοπό να καταθέσουν προτάσεις και να ανταλλάξουν απόψεις συναντήθηκαν οι εμπλεκόμενοι φορείς ,

φανοί και πολιτιστικοί σύλλογοι με την πρόεδρο του οργανισμού , αθλητισμού και νεολαίας του δήμου Φανή Φτάκα σήμερα το απόγευμα στην αίθουσα 'Κοβεντάρειο'.
Στα ΜΜΕ της περιοχής η πρόεδρος του οργανισμού ανακοίνωσε τις αλλαγές που θα γίνουν στην φετινή αποκριά «αναλάβαμε την ευθύνη να αναδιοργανώσουμε κάποιες εκδηλώσεις για να συμμαζέψουμε και το συνολικό κόστος . Είχαμε την ικανοποίηση να κατεβάσουμε το συνολικό κόστος στα 50.000€.».
Οι αλλαγές αφορούν όπως τόνισε, «το μάζεμα των παιδικών χορευτικών τμημάτων σε μια μέρα όπως έγινε και πέρυσι, θα οργανώσουμε θεματικές βραδιές όπως μια βραδιά αφιερωμένη στα χορευτικά του Τσαρτσαμπά , μια βραδιά αφιερωμένη στα ποντιακά, επίσης θα έχουμε 2 μεγάλες βραδιές –δεν είμαστε σε θέση να τις επιβεβαιώσουμε γιατί αύριο έχουμε σύσκεψη- με τους καταστηματάρχες εστίασης και αναψυχής . Η εξέδρα φέτος δεν θα τοποθετηθεί. Ο λόγος η καινούργια πλατεία ! Η εξέδρα δεν ταιριάζει με την πλατεία είναι παλιά. Αλλάζει μέρα και το πάρτι νεολαίας , αντί για Σάββατο θα γίνει την Παρασκευή».
Όσο για τον οικονομικό προϋπολογισμό της φετινής αποκριάς «πήραμε τη γενναία απόφαση να μην κάνουμε φέτος εργολαβίες και να στηθούμε στις δικές μας δυνάμεις , ενεργοποιούμε πέρα από τις δυνάμεις του οργανισμού αλλά και του δήμου και των τεχνικών υπηρεσιών , σε μια προσπάθεια κοινής κατεύθυνσης . »
Η σύσκεψη πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία του ΟΑΠΝ.

 

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 20 Ιανουαρίου 2016 22:25