Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Δευτέρα, 08 Φεβρουαρίου 2016 16:09

Ζεμπιλιάδου: Σκληρή κριτική σε Καρυπίδη, στα έργα και ημέρες της Περιφερειακής αρχής

Δριμεία κριτική στον περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Θόδωρο Καρυπίδη εξαπέλυσε κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου η επικεφαλής του συνδυασμού

«ΕΛΠΙΔΑ» περιφερειακή σύμβουλος Γεωργία Ζεμπιλιάδου για τον απολογισμό των πεπραγμένων της περιφερειακής  αρχής. η κ. Ζεμπιλιάδου κατηγόρησε τον περιφερειάρχη για μη απορρόφηση των κονδυλίων του ΕΣΠΑ και καθυστέρηση σοβαρή των εργων του νέου επιχειρησιακού προγραμματος της περιοχής.

Επισημανε οτι οι καθυστερήσεις αυτές επιδρούν  καταλυτικά στην ογκούμενη ανεργία της περιοχής, ενώ δεν παρέλειψε να σημειώσει οτι ο περιφερειάρχης έχει γίνει χειροκροτητής των κυβερνητικών επιλογών. Παρουσίασε ολες τις προεκλογικές εξαγγελίες του Καρυπίδη για τη υγεία οτι θα επανδρωθούν ολα τα νοσοκομεία με γιατρούς , για την Δεη και την μείωση των τιμολογίων του ηλεκτρικου ρεύματος σε νοικοκυριά και επιχειρήσεις που εχουν εξανεμιστεί στον απο τον χάρτη της σκληρής και αδυσώπητης πραγματικότητας.

Η κ Ζεμπιλιάδου ανέφερε οτι θα δώσει συνέντευξη τυπου σε κάθε πόλη της της δυτικης Μακεδονίας προσπαθώντας να ενημερώσει τους πολίτες για το τι πραγματικά εχει συμβεί στον ενα χρονο διακυβέρνσης Καρυπίδη. 

 Δείτε το συννημένο εγραφο του απολογισμού 

 

 

 
Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 08 Φεβρουαρίου 2016 16:31