Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Πέμπτη, 11 Φεβρουαρίου 2016 14:00

Απέκλεισαν συμβολικά την γέφυρα Σερβίων οι αγρότες της Κοζάνης (φωτο - βιντε)

Την Εθνική οδό Κοζάνης Λάρισας στο ύψος της γέφυρας της λίμνης Πολυφύτου απέκλεισαν πριν από λίγο οι αγρότες του μπλόκου της Πολυμύλου στην Εγνατία οδό.

Ο δρόμος θα παραμείνει κλειστός μέχρι τις τρείς το μεσημέρι ενώ η τροχαία αναγκάστηκε νε εκτρέψει την κυκλοφορία των οχημάτων και ιδιαίτερα των φορτηγών σε παράδρομους προκειμένου να μην αποκλειστούν στην περιοχή. Ο συγκεκριμένος οδικός άξονας μετά το κλείσιμο των Τεμπών είναι ο μοναδικός που εξυπηρετεί την κίνηση των Οχημάτων από την Αθήνα προς την Θεσσαλονίκη.

Οι αγρότες επιμένουν ότι ο διάλογος με την κυβέρνηση πρέπει να ξεκινήσει από μηδενική βάση και προανήγγελλαν ότι θα αυξήσουν την πίεση τους σφίγγοντας ακόμη περισσότερο τα μπλόκα εάν μετά την κάθοδο στην Αθήνα δεν θα έχει υπάρξει σημείο σύγκλισης με την κυβέρνηση. Είμαστε 22 μέρες στο δρόμο και μπορεί να μείνουμε για δύο ακόμη μήνες εάν δεν υπάρξει αποτέλεσμα δήλωσε στο ο αγρότης ΑΠΕ –ΜΠΕ Ο Κ. Ζαρογιάννης. 

Ως βάση του διαλόγου οριοθέτησαν την φορολογία 13% το εισόδημα και αφορολόγητο έως 12.000€ στις επιδοτήσεις, για να μπορέσει να γίνει ουσιαστική συζήτηση για το ασφαλιστικό. Μάλιστα επέμεναν ότι πρέπει να τελειώσει το περίφημο μητρώο που να ξεκαθαρίζει ποιός είναι κατά κύριο επάγγελμα αγρότης και που θα ορίζει τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις.  

σπυρος κουταβας

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 11 Φεβρουαρίου 2016 16:36

Πολυμέσα