Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Παρασκευή, 19 Φεβρουαρίου 2016 10:18

Επιμένει η ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ και μιλά για ''στοχοποίηση στελεχών της απο δημοσιογράφους''

Όπως έγινε πολλές φορές στο παρελθόν έτσι και σήμερα στοχοποιούνται σύντροφοι μας από δημοσιογραφικούς κύκλους που εμφανίζουν συμπτώματα "αλλεργικού σοκ" κάθε φορά που αναφέρουν τον ΣΥΡΙΖΑ ή ονόματα εκπροσώπων του.

Πρόκειται εμφανώς για τα συμπληρώματα της ηθικής ανυποληψίας των συστημικών ΜΜΕ και των πολιτικών παραγόντων του απερχόμενου πολιτικού συστήματος.

Αρνούμαστε τον κιτρινισμό και  θα διαφυλάξουμε τον πολιτικό πολιτισμό με όποιο τρόπο μπορούμε.

Τιμούμε τον δημοσιογραφικό κόσμο και τα ΜΜΕ  της περιοχής μας όμως είμαστε αντίθετοι με τις συμπεριφορές προσωπικών επιθέσεων και κοινωνικού κανιβαλισμού.

Όσον αφορά την συνέντευξη των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ, κατά την διάρκεια της και ενώ είχε καθοριστεί η διαδικασία κάποιοι δημοσιογράφοι την μετέτρεψαν σε συζήτηση καφενείου διακόπτοντας τις απαντήσεις με επιθετικό και απαράδεκτο τρόπο.

Δεν σεβάστηκαν την διαδικασία και χρειάστηκε πολλές φορές να γίνουν αυστηρές συστάσεις για να μπορέσουμε να συνεχίσουμε.

Κατά την διάρκεια της συζήτησης των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ Κοζάνης με τους αγρότες οι πρώτες «ειδήσεις» που βγήκαν στην επιφάνεια από τους εδώ ανταποκριτές των κεντρικών ΜΜΕ έδιναν την εικόνα άγριων επεισοδίων και αποσιωπούσαν τον διάλογο που για πρώτη φορά συνέβαινε σε πανελλαδική κλίμακα.

Όπως επίσης πέρασε στα ψιλά γράμματα η παρουσία εργαζομένων του ΕΚΑΒ στην Συνέντευξη Τύπου που ανέφεραν τα προβλήματα τους και κατέθεσαν δέσμη αιτημάτων.

Όλα αυτά σε μία χρονική στιγμή που κλιμακώνονται οι επιθέσεις απέναντι στις πολιτικές εκδηλώσεις του ΣΥΡΙΖΑ σε όλη την χώρα, επαναφέροντας μνήμες από άλλες εποχές.

Δεν επιθυμούμε να ακολουθήσουμε τον κατήφορο αυτών που συνεχίζουν να ζητούν τα ρέστα σε μία ρεβάνς που αυτοί έχουν εμπνευστεί και προσπαθούν να επιβάλλουν.

Κάναμε και κάνουμε αγώνες για την σωστή, έγκυρη και έντιμη πληροφόρηση που θα σέβεται τους κανόνες της δημοσιογραφικής δεοντολογίας και θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε για την προστασία  της, ώστε να μην  αμαυρώνεται ο τόσο χρήσιμος και αναγκαίος χώρος των ΜΜΕ από  τα φερέφωνα ενός παρωχημένου πολιτικού συστήματος.

 

 

ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ ΠΕ ΚΟΖΑΝΗΣ

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 19 Φεβρουαρίου 2016 10:23