Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τετάρτη, 02 Μαρτίου 2016 16:14

Απάντηση της προέδρου ΟΑΠΝ για τουριστικό οδηγό , Φανούς Αγίου Δημητρίου και ‘Κόζιανη’

Για τις αντιδράσεις των φανών ότι λείπουν τα μπέντια τους από τον Τουριστικό Οδηγό ταυτότητα της Κοζανίτικης αποκριάς «κάποιοι άργησαν να τα στείλουν.

Η απουσία του Πηγάδ' του Κεραμαριό ήταν από αμέλεια υπαλλήλου του ΟΑΠΝ, μιας και ήρθε τελευταία στιγμή , ενώ οι υπόλοιποι επτά φανοί αδιαφόρησαν, και όταν τα έστειλαν από απροσεξία της υπαλλήλου δεν μπήκαν όλα. » Τόνισε «η σειρά με την οποία μπήκαν ήταν από το πώς ερχόταν τα κείμενα. Επιμείναμε πολύ για τη συμμετοχή των φανών στα μπέντια. Ήταν 3 φορές η προσπάθεια να στείλουνε και με κίνδυνο να είμαστε οριακά πλέον στις ημερομηνίες. Δεν έγινε εσκεμένα.»
Το άναμμα του Φανού Αγίου Δημητρίου «ίσως να ανάψει στο πάρκο του Αγίου Δημητρίου λόγω εργασιών της ΔΕΥΑΚ το χώρο .»
Επίσης «σε φανούς που δεν έχουν ΑΦΜ δεν δίνουμε επιχορήγηση». Και όσο αναφορά για πολιτιστικούς συλλόγους που δεν εντάχθηκαν στις παράλληλες εκδηλώσεις «πολιτιστικοί σύλλογοι αποφασίζουν μια ωραία πρωία να ανάψουν ένα φανό. Αυτοί δεν είναι φανοί. Ένας φανός έχει καταρχήν χαρακτηριστικό βάθος χρόνου που λειτουργεί. Και οι 14 φανοί, ο καθένας μέσα από διαδικασίες έδωσαν διαπιστευτήρια χρόνου, ποιότητας και διάρκειας . Επομένως δεν μπορεί ο καθένας να βασίζεται πέρυσι και πρόπερσι σε μια παρέα να κάνουμε φανό και να ζητάει να μπει στο επίσημο πρόγραμμα. »

Μ.Β.

 

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 02 Μαρτίου 2016 16:18