Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Δευτέρα, 07 Μαρτίου 2016 09:04

Το μήνυμα του δημάρχου Κοζάνης προς τους δημότες για την νέα πλατεία

Με ένα σχόλιο στην προσωπική του σελίδα στο fb ο δήμαρχος Κοζάνης Λ. Ιωαννίδης σχολιάζει το γεγονός της παράδοσης στο κοινό της νέας πλατείας της πόλης,

τις ανανεωμένες αποκριάτικες εκδηλώσεις που πραγματοποιεί ο ΟΑΠΝ και την πρωταφανή παρουσία ου κόσμου όλες αυτές τις ήμερες που φαίνεται οτι διασκεδάζει και  χαίρεται την Αποκριά. Ο κ. Ιωαννίδης καλεί τους δημότες να διαφυλάξουν την ωραία εικόνα της.  

ΤΟ ΣΧΟΛΙΌ ΤΟΥ

Η πλατεία των πολιτών

Εδώ και λίγες μέρες δόθηκε για χρήση στους πολίτες της Κοζάνης η νέα πλατεία, ένα έργο που ξεκίνησε η προηγούμενη δημοτική αρχή και είχε τη χαρά να ολοκληρώσει η σημερινή δημοτική αρχή.

Το "άνοιγμα" της νέας πλατείας συνέπεσε με την έναρξη των επιτυχημένων εκδηλώσεων της Αποκριάς, που διοργανώνει ο Ο.Α.Π.Ν., κι έτσι η πλατεία αποτελεί ήδη σημείο αναφοράς και συγκέντρωσης των Κοζανιτών, αλλά και των επισκεπτών.

Θέλω να συγχαρώ όλους όσους συνέβαλαν, ώστε να σχεδιαστεί και να κατασκευαστεί η νέα πλατεία, η οποία είναι πλέον κτήμα όλων των πολιτών.

Είναι ευθύνη και υποχρέωση όλων μας να διαφυλάξουμε την ωραία εικόνα της.

Το σχολιο στο fb εδώ κλικ

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 07 Μαρτίου 2016 09:17